Dusteru e bun!

Prafuitoru meu a implinit frumoasa varsta de 15 luni. Si sunt absolut incantat de el.
“Relatia” a inceput destul de naspa, cu Prafuitoru care m-a lasat in drum, la 200 de metri de casa, cand pixu era inca umed pe contract. S-a futut calculatoru de bord (incredibil, Daciile au calculator de bord acuma, cre ca un soi de Felix, pentru aia mai batrani). I-am chemat pe aia de la service si mi l-au adus a doua zi carpit. In afara de asta, singurele probleme pe care le-am mai avut au fost o pana de cauciuc si niste martori aprinsi prin bord cand erau 40 de grade afara si aerul conditionat dat la maxim.

Ce pot sa va zic, nu-i o masina teribil de frumoasa. Fiica-mea zice ca-i urata fin’ca-i neagra. ea voia unu roz. Nici grozav de comoda. N-are nici cine stie ce chestii de fite. Dar te duce unde trebe, si nu m-a lasat de caruta nici macar cand urcam pe drum de munte in Grecia, pe muntele Olimp, cu bolovani cat capul meu. De pe care drum de munte a trebuit sa ma intorc, fiind amenintat cu diverse violente (inclusive verbale) de catre Dna si Donsoara Dracu, pe motiv ca o sa cadem in prapastie si o sa murim.
Prafuitoru a facut in 15 luni 36.600km. adica aproape 2.500km/luna. A mers ceva . A fost prin Romania, Bulgaria, Grecia, Serbia, Macedonia, Croatia, Bosnia, Slovenia, Ungaria, Italia, Elvetia, Austria. Deocamdata. Acum, in concediul de iarna (care incepe maine, by the way), isi va mai adauga la palmares Polonia, Slovacia si Cehia. Iar daca totul merge bine si o sa fim sanatosi cu totii (Insha’Allah), mai pe la vara mai bifeaza si Germania, Olanda, Danemarca, Norvegia, Suedia, Finlanda, Estonia, Lituania si Letonia. Si sper ca va fi daca nu primul, macar unul dintre putinele Dusteruri care au trecut Cercul Polar de Nord.

Asta e, sanatate si ne mai auzim.

Advertisements

9 thoughts on “Dusteru e bun!

 1. Zona crepusculara…:-)

  Ziceam ,drace, ca mergi in contra curentului national…da’ e de bine !
  Baietelu’ a facut 15 luni, merge deja in picioare( rodaj aproape facut)
  Sa-l porti sanatos !
  Io am tot un fel de dacie, comparte motor cu dusteru’ diesel…(1,5dci)
  Rad bemveistii de mine…:-) pe aici majoritatea compatriotilor nostri au bemveuri de douaj’ de ani, cu ultimele optiuni de manele 2013 🙂
  Sarbatori fericite

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s