Invazia romana in UK

Ma distreaza la maxim cand vad cat se caca pe ei de frica englejii ca o sa fie invadati de romani.

Mno, englejii, ca popor, is la fel de cretini ca si altii. Adica majoritatea englejilor sunt niste retardati mai mult sau mai putin functionali din punct de vedere social. Chestia asta se aplica cu la fel de mult succes si in politica.
Asa ca pun botu cu entuziasm la niste imbecilitati, de orientare mai mult sau mai putin fascista, fara a-si folosi creierul din dotare (ma rog, aia care il au).

Ca sa va dau niste exemple:
Le zice presa ca din 2014 romanii si bulgarii pot veni la munca in UK. In total, avem vreo 30 de milioane de mioritici si cetateni cu ceafa groasa. “logic”, concluzia trasa de UKIP si bizonu degraba varsatoriu de Guinness e ca pe 1 Ianuarie 2014 la granita UK o sa fie fix 30 de milioane de fomisti, toti gata sa dea navala pe sisemul englezesc de housing si welfare (care e mai cretin ca al nostru, sincer sa fiu, din moment ce ti se ofera casa absolut moka. Si bani, tot moka, daca esti prea puturos ca sa muncesti). Cum ar veni, Romania si Bulgaria se depopuleaza brusc. E clar de cat creier ai nevoie sa pui botu la asa ceva…

Au aparut niste estimari mai realiste. Care spun ca ar trebui sa se astepte la circa 50.000 emigranti pe an din Bulgaria si Romania.
Reactia publica:
Jale, doliu national, smuls de par din cap & shit.
Asta fix in acelasi timp in care guvernul majestatii sale, prin tov prim ministru, zice ca o sa relaxeze conditiile de viza pt stramosii tiganilor din Asia. Ca sa intre si ei cam la vreo 300.000 bucati /an. Deci de vreo 6 ori mai multi oameni, care vin dintr-o cultura total diferita de cea europeana.
Reactia publica?
Mucles.
How smart is that?

Acu, toate bune si frumoase. Cu o singura mentiune: tot scandalu asta e fix pula. Efectele ridicarii restrictiilor de munca vor fi minime (asta daca vor exista). Iar motivul e foarte simplu:
Toti cei care au vrut sa plece in UK AU PLECAT DEJA. Am cunostinte, amici si neamuri care au fost, sunt si vor fi la munca in UK. Cam de pe cand s-au deschis granitele pentru noi in UE.

Saptamana trecuta am fost in Birmingham, cu niste treburi. Stiti care este a 2-a limba vorbita pe strazile din Birmingham, dupa engleza? Nu-i hindi, nu-i araba, nu-i rusa, nu-i chineza. E limba romana.
E targu de craciun prin centrul Birminghamului. Unde se vand carnati, dulciuri si cacaturi. Cam 90 la suta din vanzatori vorbeau romaneste.

Deci, dragi engleji, nu va mai speriati atata de invazia din est, care va incepe la 1 ianuarie 2014. N-aveti nici un motiv. Suntem acolo deja 🙂

Iar daca toti cei care voiau sa plece in Uk au plecat deja, iar voi nici macar nu v-ati prins de asta, inseamna ca nu-i dracu chiar asa de negru.

Advertisements

4 thoughts on “Invazia romana in UK

  1. ca sunt deja mai multi indieni si pakistanezi decat englezi sadea, de-asta nu se mai plang. sau ca majoritatea indienilor au cate 4-5 copii, toti pe welfare…

    • pai nu, fin’ca mancarea nationala englezeasca e curry 🙂
      de unde trag concluzia ca tre sa ii invatam si noi la sarmale si ciolan cu fasole, si o sa fie perfect multumiti 🙂

  2. Eh, nu s-au prins ca de la 1 Ianuarie au mai putine batai de cap sa ajunga acolo aia seriosi. Ca hotii, cersetorii si aia dispusi sa lucreze la negru n-au fost incurcati in a-si desfasura “munca”.

  3. Eu zic ca mai sunt cativa care vor sa mearga. Da’ in general e vorba de oameni seriosi, ca pe aia neseriosi nu i-a impiedicat restrictia aia pe piata muncii.

    Si taman englezii fac scandal, care-s mai departe. Eu zic ca cei mai speriati ar trebui sa fie austriecii si nemtii…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s