politicieni cretini si Constitutia sulii

bai, pulele astea blegi de parlamentari is mai prosti decat orice inchipuire.
in loc sa treaca tot felul de aberatii in proiectul ala revizuit de Constitutie, mai bine ar pune un articol unic de genul:
“Nici o persoana cu IQ peste 40 nu poate deveni parlamentar”

cum pula mea poti sa pui mah, in Constitutie, urmatorul articol:
Orice persoana de drept public, orice persoana juridica privata si orice persoana fizica are obligatia de a se prezenta, direct sau prin reprezentant legal, dupa caz, in fata unei comisii parlamentare, in urma invitatiei scrise primita din partea acesteia.(PNL)”

Logic, cretinii de la PNL au venit cu inovatia asta. astia is mai rai decat pesedistii de o mie de ori.

mai pe intelesul prostimii, daca Gigi Becali si cu Somnorila Antonoescu decid ca pula lor vrea ca io, cetateanu Dracu, sa le dau lor explicatii pe ce subiect li s-a sculat lor, io sunt OBLIGAT sa ma prezint in fata comisiei parlamentare.
si ca ce chestie???? cum pula mea? da cine e Comisia Parlamentara??? Judecator, procuror sau ce pizda ma-sii??? poate n-am chef sa ma duc, poate am si alta treaba, si poate efectiv mi se rupe de ce vrea respectiva Comisie. si, neprezentarea ca fi transofrmata in infractiune sau cum? ma baga la puscarie daca nu ma duc cand vrea pula lor?

futu-va-n gat de retadati…

Advertisements

4 thoughts on “politicieni cretini si Constitutia sulii

  1. Pentru chestia asta o sa fii chemat la anul in Parlamentul Romaniei, ca sa dai socoteala pentru “ofensa adusa simbolurilor nationale” 🙂

  2. haidi bre, nu-mi zi ca nu vezi substratul procuristic in formularea aia. capitolul asta se numeste: “cum sa futem procurorii care ne deranjeaza”. ca mai departe in propunerea aia era ceva de genul “daca omul nu poa’ sa vina, trimitem volga dupa sheful lui” (serios -era ceva de genul ca daca nu te prezinti la somatie il somau pe sheful direct)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s