Copii, sa nu ciorditi (ca mine)

oare numai pe mine ma face sa rad apelul tovarasesc a lu Pontacu catre elevi la cinste si corectitudine??? oare nu-l buseste si pe Pontacu rasu atunci cand le zice elevilor:

Daca esti hot (ca mine), trebuie sa pleci din Bacalaureat.”

acu serios, daca as fi elev, i-as adresa lu Pontacu un calduros: “muie mah, fir-a-i al dreacu, tocmai tu te-ai gasit sa vorbesti, Premieru Xerox?”

ca o nota separata, e de rasu curului cum aia din ORDA se declara incapabili sa numere daca e fontu de alta culoare / stil. ca asa au zis baietii (“expertii!!!”), e imposibil sa iti dai seama daca e copiat sau nu, din cauza ca le da cu virgula la numaru de pagini si nu-s in stare sa citeasca decat cu Arial de 12.

acu pe bune, mie mi-ar fi rusine, ca profesionist, sa spun public ca io de fapt sunt atat de idiot incat nici macar nu stiu sa citesc si sa numar. doar ca sa-l scap cu fata curata de un tampit de ciorditor. pe cuvant ca mi-ar fi rusine… pula mea, te mai chemi si expert, si iesi in public cu declaratii de genu: “nu se poate proceda la calcularea procentului de text identic preluat deoarece formatele lucrarilor, tipul caracterelor utilizate si paginatiile sunt diferite”.

cum mah sa spui asa ceva, cum??? nu te ia nevasta acasa cu matura, nu arunca proprii copchii cu caramizi dupa tine: “bah tata, mai dute-n pizda ma-tii, cum adica nu stii sa citesti ca difera fontu si numaru paginii??? te renegam, dute-n pula noastra, zi mama ca suntem copii facuti dintr-o posta cu o satra de homlesi, ca e mai putin dureros.”

Advertisements

5 thoughts on “Copii, sa nu ciorditi (ca mine)

  1. Tocmai am citit ieri pe burtierele tv-urilor ca “cazul plagiatului lui Ponta” a fost inchis. Verdictul – nevinovat de plagiat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s