loc de futut cu strigaturi

dom’le, daca sunteti o pereche de tinerei cu sangele fierbinte (sau macar cu inca ceva sange caldut), va vand un pont de un loc ieftinache de futut cu strigaturi.

daca ai nevoie de un locsor in care sa aduni amintiri frumoase cu iubita / sotia / amanta / etc, la circa 3 ore juma de Bucuresti, la vecinii nostri cu ceafa lata, se afla un hotel chicios in forma de fortareata. hotelu Kaloyanova fortress e in Arbanasi, la cativa km de Veliko Tarnovo. ma rog, hotelu nu e nici macar in Arbanasi (un satuc interesant de vizitat), ci undeva cam in camp, pe varfu dealului.

de ce va ziceam ca-i chicios? pai e facut in forma de fortareata. bine, pe unde citisem io se intelegea ca e construit in interiorul unei fortarete reale, de ma apuca mirarea de cat is de deschisi la munca vulgarii (cum zicea fiica-mea cand era mai mica), dar de fapt e o ditai cladirea de neam prost, cam cat o fortareata mai mica.

esti surprins placut inca de la intrare de fotoliile gen tron din hol, decorate cu un hauriu puternic. intri apoi intr-o sala de mese absolut uriasa. pana mea, 500 de celoveci incap lejer. e ditamai hangaru, frate…

da ce v-am zis pana acu e doar introducerea, si ca tot veni vorba de introduceri, sa ne intoarcem la subiectul postarii.

va recomand calduros sa va luati cea mai scumpa camera din hotel. aia fiind la 45E, daca stai o singura noapte, sau un deal cu 100E pentru 3 nopti in weekend.
de ce musai la cea mai scumpa camera? fin’ca are jacuzzi, mah. acu, sa nu va imaginati ca e vorba de o basita de cada cu 2 diuze care se basesc in ea, cum e pe la majoritatea hotelurilor carer se lauda cu jacuzzi. nu nene. e jacuzzi adevarat, d-ala de spa, in care incap 4 persoane, cu luminite, jeturi si bulbuci. si care dureaza cam 3 ore se sa umple (lucru pe care va rog sa vi-l notati, ca conteaza).

camera in sine e mare (vreo 40 de mp), cu mobila putina si simpla, deci ai loc sa-ti fugaresti lejer femeia / barbatu. si e pe colt, ceea ce iti asigura discretia necesara strigaturilor. daca te mai duci in mijlocul saptamanii, cum am fost io, o sa fiti voi 2 si vreo 7-8 angajati ai hotelului, din care noaptea ramaneti cu donsoara “no problem” (cam la asta se reduce vocabularu ei, plus un zambet dragutel).

in privinta mancarii, mai bine va luati d-acasa. io am ajuns empiric la concluzia ca ala nu-i loc de haleala, ci de macheala, din simplul motiv ca o punga de alune era 6 leva, iar o bere o leva jumate. deci, 4 beri sau o punguta cu alune??? easy choice.

acu, pe bune, pentru un uichend cu mandra, e super. relativ aproape. mai bagi o vizita culturala la Veliko Tarnovo (desi mie nu mi s-a parut mare smecherie orasu, fortareata e misto). umpli matzu bine in Arbanasi, unde am vazut niste restaurante cu gradina care promiteau. dupa care te retragi cu mandra la hogeac si, cu banii pe care in alte parti ii dai numa ca sa folosesti jacuzzi timp de o ora, stai toata noapte in el daca ai chef, si mai ai si loc de pus capu.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s