adunatura de idioti

e e scandal acum cu un englezoi care a vandut “detectoare de bombe” false. si a vandut cu zecile sau sutele de mii, suficient cat sa stranga omul vreo 50 mil sterline.
initial am ras cand am citit articolul.

omul de fapt vindea niste cutii de plastic goale, cu o sarma legate de ele. care sarma trebuia sa se invarta in directia bombei, cam ca aia de cauta apa cu nuiaua.

o sa va intrebati cine pune botu la o asemenea cretinatate: un dispozitiv care poate detecta: droguri, arme, explozibili, ANUMITI oameni, alcool, metale pretioase, animale moarte, vanat, cadavre, pe sub apa, pe sub pamanant, in masini, si chiar prin plumb.pot gasi oameni chiar dupa o poza sau o amprenta. un adevarat dispozitiv minune, nu-i asa?

nu stiu, voi ati cumpara asemenea dispozitiv? io sincer as fi oarecum sceptic, si ar trebui sa fac niste teste al dracu de serioase ca sa pun botu.

daaaar, sunt oameni care au incredere in natura umana, si nu-si imagineaza ca asa ceva ar putea fi o teapa. cine sunt aceste persoane inocente, nascute acu 5 minute?
pai cin sa fie: politia, armata, FBI-ul.

Brigada anti-bombe din Bagdad, niste baieti care au de-a face cu bombe cam zilnic, a cumparat si foloseste asa ceva. ZILNIC. deci, expertii in bombe si explozivi folosesc o cutie goala de plastic cu o sarma agatata de ea ca sa gaseasca bombe. si apoi se mira ca o masina PLINA cu bombe si explozivi a trecut prin 23 de filtre, toate echipate cu maretul “detector”.

pe ce se bazeaza maretul detector de bombe? pe un detector de mingi de golf, care a fost dezvaluit ca fiind o teapa. nu de mult, asa, prin 1997.

de fapt, “detectorul de bombe” e doar acel “detector de mingi de golf”, cu un sticker pe el. adica, aceeasi cutie GOALA. ba, da nimic n-are in el, nici macar o placuta de circuit de telecomanda, ceva. e gol golut.

sigur, putem sa radem de americani, ca-s retardati si prosti d-a binelea. doar toata lumea stie asta, nu-i asa?
sa vedem care altii mai sunt retarzii:
pe langa irakieni, care au reusit sa se sinucida gratios, cautan bombe cu o cutie goala, ar mai fi:
Afganistan (altii care stau zilnic cu bomba sub cur), Niger, Arabia Saudita, Thailanda, Georgia si ROMANIA.

aha, baietii nostri de la brigada anti bombe sau de la SRI, sau si unii si altii, isi fatzaie cururile cautand bombe cu o cutie goala de plastic.
poate de la careva un telefon sa le spuna cat sunt de prosti.

p.s. in Irak inca mai sunt folosite la check points. is curios cat timp le mai folosim noi.

p.p.s cat de idiot tre sa fii ca sa nu incerci, macar din curiozitate, daca gadgetul pe care ai dat o caruta de bani (ca ala n-a facut 50 mil vanzadu-le cu 5$ bucata) functioneaza??? cat de idiot?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s