de ce moare presa? de vaca ce-i!

iar ii mai auzeam pe unii cum se dadeau de ceasu mortii ca presa se duce pulii de suflet. sa mor io daca vad ceva rau in asta. in proportie de minim 90%, presarii actuali is niste cretini cu diploma (daca is masculi) sau curve camuflate.

hai sa vorbim azi de unu care se crede presaru pulii: Gotiu. mai e si verde d-asta crud, bine spalat pe creieri cu ecologia and shit. astia is oamenii care produc mult mai mari pagube decat aduc beneficii miscarii cu pricina, da daca ei vor sa fie idioti, cine is io sa ma opun?

de ce m-am inervat? e vorba de cacatu cu gazele de sist, in care au ajuns sa fie experte toate babele din Barlad si toti popii.
deci se supara Gotiu asta ca vaca pe sat, si baga o duma d-aia maxima cum ca recent au avut loc 2 accidente la exploatari d-astea de GAZE de sist si USA. a se retine ca el zice GAZE, si ca-s DOUA accidente.

mno, curios din fire cum sunt, am tras cu ochiu la cele “doua” accidente.
In primul e vorba de un rezervor de PETROL, care a luat foc si a explodat pe data de 15 Martie, in Chippewa.
Aici

In al 2-lea, surpriza, e vorba de un rezervor de PETROL, care a luat foc si a explodat pe data de 15 Martie, surpriza, in Chippewa.
Aici

deci, ziaristu sulii si verdele de Gotiu numara fix ca pe steagurile de la primarie, si face ca in bancurile cu radio Erevan.
cele 2 accidente legate de gazele de sist erau unul, si nu erau de gaze de sist ci de petrol.

Advertisements

4 thoughts on “de ce moare presa? de vaca ce-i!

  1. Asa, sa nu-i mai lasam nici pe ai nostri sa scoata nimic din mare. Sa nu se intample sa sara ceva in sus, si sa pierdem o gramada de titei, care ar putea sa omoare fauna si flora noastra draga (oricum e moarta), care ar putea sa coloreze nasol marea, si in caz de scanteie o sa ia foc marea si arde tot, ajunge la tarm, arde Constanta si litoralul, Dobrogea, arde TARA!!!! (si pe Cacarau saracu’).
    Obisnuita poveste cu drobul de sare prinde foarte bine la noi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s