“ziaristii”, prestand la Licurici

postat de dracu in 2011-09-14 15:06

numa ca de data asta Licuriciul cel mare a fost Baselu, iar “presa” romana s-a ales cu o muie de mare arta.

hai sa lamurim niste chestii.

vizitele astea la nivel de sefi de state (chiar si ai unor tari mici), se pregatesc cu luni, poate chiar ani de zile. si nu se modifica programul decat in imprejurari exceptionale.

deci sa te apuci sa caci imbecilitati pe gura precum Cristian Teodorescu, ca “preşedintele României a izbutit totuşi să fie primit”, ca “totuşi Traian Băsescu a fost primit “, ca “a izbutit să ajungă în Biroul Oval, primit după o mică înţelegere”, poate demonstra nu doar cat esti de imbecil profesional, ci cat esti de imbecil pur si simplu.

mi-l si imaginez pe Baselu ducandu-se la obamez
“hai coae ca dau si io un uiski, da-te-n pula calului!”

Pontacu a reusit sa se umple de cacat la mare arta, dovedind faptul ca e un demn urmas al ultimului tartor al pesedelei, Prostacu. deh, cand vorbeste gura fara tine, te poti trezi ca ti-o mai astupa si cate o pula…

unii puliticieni isi fut caramizi in piept acu mai ceva ca Tarzan, cum ca ei se prinsesera ca obamezu se intalneste cu Baselu. stiau mah, da n-au vrut sa zica, asa, d-ai dracu ce-s. si-au lasat javrele din presa sa-si ia o prea cinstita muie de la Baselu.

Mireille Mathieu a puliticii romanesti se trezeste si el aberand cu gratie, si scoate 2 porumbei de toata frumusetea:

1. preşedintele Băsescu ar fi trebuit să aibă o discuţie prealabilă cu opoziţia pe acest subiect

pai, sa aiba o discutie ca sa ce???
seful politicii externe romane e presedintele. cu mana dreapta ministru de externe . la ce sa se sfatuiasca cu ei? sa intelegem cumva ca USL este IMPOTRIVA amplasarii scutului antiracheta in Romania?
daca-s de acord, la ce pula mea sa piarda vremea? din politite? pai de cand is politicosi unii cu altii? numa asa, hai sa futem niste zile in discutii?

2. Băsescu nu a avut o întâlnire oficială cu Obama

sigur ca da. pai, pula mea, se stie clar ca oricine e in trecere pe la Casa Alba poate petrece o juma de ora cu obamezu. ca ala nici n-are ni’ca de facut toata ziua, umbla din perete in perete, asteptand sa se intalneasca cu careva.

sau poate ne Joe statea la un uischian cu Baselu, l-a zarit pe obamez trecand pe coridor, in drum spre cacastoare, si a strigat dupa el:
– Sefuuuu!! Sefuuuu!!
Stai bre, nu ma face sa alerg dupa tine, ca-s om batran. ete pe cine avem noi aicea, pe Chioru, baiat simpatic, d-al nostru. ala cu “licuricii”, in caz de ai vreo apasare sufleteasca si vrei sa te descarci.

si obamezu se opreste si amana pisarea o juma de ora, sa se traga in poze Baselu cu el.

bah, io am senzatia din ce in ce mai tare ca, pentru a fi ziarizd / pulitician (e oarecum echivelent, is ambii mancatori de cacat, numa ca “ziaristii” pe mult mai putini bani”) sunt 2 conditii de baza. tre sa fii
a) isteric
si
b) idiot congenital.

Citeste mai mult: Arhiva insemnari Septembrie 2011 >> Dracu – INTERZIS MINORILOR!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s