Varu Gigel versus unicameral

postat de dracu in 2012-01-13 07:57

Varu Gigel, altminteri baiat nu prost (cateodata), are o izbucnire de dimineata la adresa boului de roman, care nu intelege ce pericole ingrozitoare l-ar paste daca ar mai taia din numaru de trantori care misuna prin parlamentu national.

si da si lupta Varu Gigel, si ne iexplica si ne da pilde, si ne mai da si 2 peste ochi, ca suntem boi si nu stim ce-i bine pentru noi, si ca ce pericole ingrozitoare ne pasc. si ne zice de greci, ca-s vai steaua lor, si ca-s asa fix din cauza de unicameral (fie vorba intre noi, asa vai steaua lor cum sunt, am senzatia ca inca traiesc ceva mai bine ca romanii).

si dupa aia ne explica Gigel de Rusia, ca moare ziaristii de plumb, fix din vina lu unicameralu, si nu din cauza faptului ca, sa zicem, rusii habar n-au ce-i democratia si n-au stiut asta niciodata.

si ne mai zici si de unguri, ca si acolo e vina fix a unicameralului, d-aia au luat-o razna. nu din cauza faptului ca prostii de unguri voteaza cum voteaza, preferand sa voteze fie un partid extremist de dreapta, fie unu care-i de-a dreptu dus cu sorcova.

da hai sa continuam lista, a vedem cum o mai duc si alti amarati cu unicamerale.
sa vedem cum o duc si alti prosti din UE si de pe dinafara, care nu s-au prins pana acu de faptu ca traiesc sub dictaturi monstruoase:
* Bulgaria – astia is corupti, da-i dracu. si mai au si ceafa lata.
* Cipru – mama lor de greci… ce daca e plin de romani care se duc la munci p-acolo. e naspa.
* Norvegia, Suedia, Danemarca – sunt sigur ca din cauza unicameralului bregovich ala a omorat vreo 70 de bucati. plus ca mor de foame, amaratii
* Estonia, Lituania, Letonia – da-i dracu de rusi. si astia is sub dictatura, da nu s-au prins. plus ca la unii s-a implementat, oroare, votul electronic, iar la altii amendarea celor care sustin (prin donatii) cersetoria.
* Croatia – huo, jos dictaturili! prostii astia din UE habar n-au pe cine primesc. niste cretini care nu vor sa se democratizeze de nici o culoare.
* Noua Zeelanda – nu se pune, astia is prea departe. cre ca nici nu iegzista
* Singapore – niste chineji, ce stiu astia de democratie
* Coreea de Sud – alti chineji, da-i dracu, nu se pun.
* Israel – nici astia nu se pun, ca nici macar n-au Constitutie, deci ie clar dictatura.

ca sa nu pomenim, in final, de elvetieni, care, ce oroare, isi conduc tara doar prin referendumuri (la care voteaza doar vreo 40% din cei cu drept de vot).
dictatura curata, si mor de foame si astia.

ca o concluzie: discutia despre ce ne coafeza mai bine ca neam, unicameral, bicameral, tricameral, sfatu batranilor etc e lunga, si are argumente pro si argumente contra. democratia, dezvoltarea economica, nu sunt determinate in mod direct de sistemul de organizare (sau nu doar de). fiecare om are o parere, si-o gaura in cur.

ideea e ca e de porc sa te apuci sa-l porcaiesti pe altu, doar pentru ca nu-i de acord cu tine; iar cineva ca Fumurescu, educat macar partial la americani, ar fi trebuit sa invete vorba aia desteapta cu “let’s agree that we disagree”.

Citeste mai mult: Arhiva insemnari Ianuarie 2012 >> Dracu – INTERZIS MINORILOR!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s