Muie bozgore!

postat de dracu in 2011-06-20 07:45

inca o sula bleaga de bozgor (explicatia sensului in care folosesc eu cuvantul “bozgor” am mai dat-o, fiind, pe scurt, de maghiar sau ungur care in loc sa-si vada de treaba lui, e marlan si mai si cauta samanta de scandal) politician roman, platit din banii tuturor (da, si a romanilor) ne face de cacat prin tari straine.

Sogor Csabo, europarlamentar ROMAN, chiar daca de etnie ungureasca, s-a trezit vorbind, si nu s-a putut abtine sa nu manance el un cacat, si sa-si dea cu mucii in barba.

De fapt, ce s-a intamplat:
la audierea ministrilor ungurezi intr-o comisie prin parlamentul european, chogoru asta le-a pus niste intrebari ministrilor respectivi. in limba ungunreza.

un alt narod, parlamentarul roman Ioan Enciu, i-a zbierat bozgorului din sala: “Vorbeste ba, romaneste”.

daca totul s-ar fi terminat aici, ar fi fost ok, bozgorul nu s-ar fi facut de cacat asa de tare. ba chiar ar fi putut sa se scoata elegant, si sa spuna ca le-a vorbit ungurilor in limba maghiara din semn de respect pentru ei. ceea ce l-ar fi scos ca un domn, si nu ca un cap de pula bleaga, cum a iesit.

pentru ca, pentru BOZGORUL cu princina, Chogor Shabo sau cum pula mea ii mai zice, citez:
“A fost ca si cum in Congresul american cineva i-ar fi strigat lui Obama: “Ba, negrule!”

sa recapitulam:
pentru acest BOZGOR, din motive care imi scapa, reprezentant al ROMANIEI, sa ii spui sa vorbeasca limba a tarii a caruie cetatean este e o insulta maxima.
sa ii spui sa vorbeasca limba tarii unde traieste, e mai rau decat sa-l injuri de mama, sau sa-ti bagi pula-n gura lui. e mult mai nasol. e echivalentul unei infractiuni destul de grave prin alte tari. adica, pula mea, omu si-ar dori sa ii vada la puscarie pe toti cei care au impertinenta sa ii ceara sa vorbeasca limba a tarii a carui cetatean este.

Pentru toti BOZGORII care se simt insultati atunci cand li se spune ca sunt CETATENI romani, am un sfat:
Dati-va demisia, oameni buni si femei bozgori.
Sa fii cetatean roman nu e o obligatie, ci un drept. daca nu va doriti acest drept, puteti renunta absolut oricand la el. si uite, doar depunand o hartie de renuntare la cetatenia romana, scapati pe veci de rusinea de a fi roman. fiti cetateni maghiari, polonezi, americani, botswanezi sau ce pula calului va mai convine.

si o urare:
Muie voua.

sa fie clar, acest comentariu nu se adreseaza maghiarilor din tara care isi vad de boii lor, ci acelor cretini care se simt insultati de fatpul ca-s romani. cetateni romani.

Citeste mai mult: Arhiva insemnari Iunie 2011 >> Dracu – INTERZIS MINORILOR!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s