Cu limba infipta-n cur pan’ la praslele

postat de dracu in 2011-06-30 08:30

TREBUIE sa vedeti aceasta colectie de limbi adanci in curul sefului. atata dedicatie la lins curul sefului n-am vazut de pe vremea lu Ciuruitu…

bai, carpele alea de pe la Hanteni nu mai au pic de coloana vertebrala ..
ce muie prin batistuta, frate, asta e, ca sa citez din mari clasici in viata “o muie cu hidrantul”.

bai, oare nici unu din jegurile alea de oameni de la hanteni, de la femeia de serviciu la “profesorii de ziaristica” (aduceti-mi punga sa borasc), la “cei mai buni ziaristi” (mercenari fara umbra de respect de sine, azi se caca, maine ling unde li se ordona), deontologi de 10.000E bucata (si labari care, in timp ce castiga bani frumosi, stau in locuinte sociale; bineinteles ca nu au coaie sa lase libere comentariile), CHIAR NICI UN SCLAV DE LE FELIX nu a avut nici o tresarire de orgoliu?
sa vad si io pe unu ca zice “dom’le, mie nu mi-a placut cacatu ala pe care l-au produs ai nostri colegi pentru catifelarea gaozului de Felix”.
bah, hai, nu cer sa-l injure careva pe Felix.
da macar sa le aminteasca carpelor de salariati de la hanteni “bai nene, mai usor cu spalatul la cur al mogulului IN PUBLIC cu limba, ca ne umplem de cacat”

bai, n-avem ziaristi in tara asta. chiar nu avem. parca era si nu’s ce asociatie a pulii, cu CTP in frunte, care cica se baga in seama. pula, mucles, nu zice nimeni nimic.

nu vad ziaristii protestand (nici macar p-aia de la concurenta) pentru prostitutia si perversiunile morale la care sunt supusi (si le place, dupa cum se vede), sclavii umili de la Hanteni. probabil se gandesc ca le vine si lor randul sa isi pupe proprii sefi in cur.

ceea ce face Felix acum e ca si cum ti-ai scoate curvele de la bordelul proprietate personala in mijlocul pietei publice a orasului, la o ora de varf, si ai incepe sa iti bati pula de obrajii lor. unu cate unu, de la matroana (directorul general), la femeia de serviciu. obtinand uralele lor si lacrimi emotionate de la fiecare, la fiecare atingere a Pulii.
ca sa arati tuturor cine e seful, si ca esti stapan de sclavi, cu drept de viata si de moarte, iar nimeni nu are curaj sa caraie.
imaginati-va faza

MUIE MAH, “ziaristilor”!
toti aia care taceti ca un cacat in tufa, si apoi va intrebati idiot “oare de ce moare presa”?
daca vreau hartie igienica , imi iau de la magazin, nu din presa. aia care ar trebui “sa informeze”.

Citeste mai mult: Arhiva insemnari Iunie 2011 >> Dracu – INTERZIS MINORILOR!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s