‘Bubele’ lui Mihai Razvan Ungureanu

postat de dracu in 2012-02-07 11:43

Nici nu s-a uscat bine cerneala pe zicerea lui Base ca Mihai Razvan Ungureanu sa fie premier, ca deja omul e transformat in Uciga-l Toaca si Antihrist.

Sincer sa fiu, omul cu pricina mie imi face o impresie buna. Spre deosebire de Mareani si altii de teapa lui din politica, asta are oleaca de scoala si e in stare sa spuna 2 propozitii cap – coada. Chestia care, in lumea politicienilor mioritici, e deja o realizare notabila. E scolit oleaca p-afara (ceea ce e de bine pentru mine, dar fii spirituali ai celor care au lansat sloganul “N-ati mancat salam cu soia!” s-ar putea sa considere asta ca fiind un defect), a fost Ministru de Externe (si nu cel mai dobitoc din ultimii 20 de ani).

Ma distreaza ca deja e eviscerat in “presa” (si de postaci) pentru urmatoarele “vini”:

* E seful SIE. Deci clar, securist. Mana inarmata a dictaturii basesciene. Cel care ordona uciderea si torturarea opozantilor lui Basescu, rapirea ziaristilor independenti, si organizatorul masacrului de la Flamanzi (in care au fost ucisi fara judecata 15.000 de flamanzeni de la faimosul post TV care transmite ilegal “Hantenili”).

Bah pulelor cu urechi, MRU este seful SIE. Adica al Serviciului de Informatii EXTERNE. Ca la Serviciul de Informatii INTERNE e altu.
Deci, in cel mai rau caz, putem sa spune ca MRU e seful celor care se ocupa de spionaj in favoarea Romaniei, si al celor care dau la cap spionilor din alte tari care actioneaza in Romania.
Adica aia care “ni asculta tefefoanili” ie altii, si nu aia din curtea lui MRU.
Ca o paranteza, mi se pare extrem de amuzant cat de multa lume se simte “ascultata” si “interceptata”. Lasand la o parte faptul ca tehnica a mai evoluat putin de acu 50 de ani, si nu se mai aud pacanituri pe linia telefonica sau respiratia celui care trage cu urechea (ca altfel s-ar prinde si boii ale caror stenograme tot apar prin presa ca-s ascultati), parerea mea e ca 100% din cei care se plang pur si simplu se alinta, se baga in seama, si vor sa se dea importanti. Sufera de lipsa acuta de atentie, sunt “attention whores”.

* E seful SIE, si din cauza asta o gramada de uslasi o sa intre dupa gratii.
Breaking news, e seful SIE de cativa ani, numit de Base personal, asa ca ar fi putut sa faca asta bine mersi pana acum. Chiar nu vad nici un motiv pentru care, daca pana acum n-a facut-o (cat a fost seful spionilor EXTERNI), sa inceapa de acum incolo, mai ales ca o sa fie un alt sef al spionilor numit, si de catre Base, nu de catre el.
Nu ca as regreta cu ceva intratul in parnaie a cateva sute de politicieni, inclusiv uslasi.

* A fost UTC-ist.
Pula mea, m-ati prins.
Io am fost, in ordine, Soim al Patriei, Pionier, Comandant de Grupa, Loctiitor de Comandant pe Unitate si UTC-ist (pentru astia mai tineri, e vorba de organizatii dupa model oarecum paramilitar ale PCR cu gradele aferente: Soimii Patriei (gradinita), Pionieri (pana in clasa a 8-a) si UTC-isti.
Asta e, impuscati-ma. Si, impreuna cu mine, cam pe toti Decreteii.

* Este evreu(?) sau macar filosemit (dupa teza de doctorat).
Motivul asta nici macar nu merita comentat.

Ca cireasa de pe tort, vine declaratia putorii de Crin Antonescu (cel care a bagat opozitia in “greva”, ca sa nu mai spuna lumea ca e chiulangiu):
“E inacceptabil ca in Romania sa avem propus prim-ministru un om luat direct din fruntea unui serviciu secret.”

Coaie, da de ce e bah “inacceptabil”???
Ca, din cate stiu io, seful Armatei ( Ministrul Apararii ), cel al militienilor ( Ministrul de Interne ), cel al SRI, cel al SIE, sunt toti oameni POLITICI, numiti pe functii POLITIC si dati jos din functii tot POLITIC. Deci discutam despre POLITICIENI numiti pe functii, azi la Externe, maine la Interne, poimaine la Agricultura.

MRU, ca orice sef de serviciu secret din Romania, NU ESTE spion sau securist, ci reprezinta modul societatii civile de a se asigura ca respectivii nu sar calul. Iar daca va imaginati ca un sef CIVIL de serviciu secret stie absolut tot ce se intampla in curtea lui, sunteti idioti. Stie si el ce trebuie sa stie, si sunt convins ca sunt suficiente informatii la care nici el nu are acces. Omu e mai mult un soi de ordonator de credite, ala care da cu semnatura si care prezinta raportul anual ca sa ceara suplimentarea de buget (si se pare ca se pricepe la asta).

Ca o concluzie, daca va apuca isteria si ipohondria ca va asalteaza securistii, dati-va repede 2 palme, bagati-va mutrele in zapada (am auzit ca din cauza lu Base si a lu Boc a nins o gramada anu asta), si ganditi-va ca ala e de fapt un prof de istorie (ca si tampitul de Antonescu), si singura lui calitate de “spion” e ca are semnatura eleganta.

P.S. Mi se futu postarea chiar cand i-am dat “publica”. noroc ca o salvasem.
sariiiiiitiiii, securistiiiii!!!!

Citeste mai mult: Arhiva insemnari Februarie 2012 >> Dracu – INTERZIS MINORILOR!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s