nemarginita prostie umana

postat de dracu in 2011-04-05 09:33

pe o barca de-a noastra, o bucata de echipament se futu. una destul de importanta care, la o adica, ar putea omori oameni.

noi trebe sa informam despre orice incident mai sus, la firma mama, in termen de 24 de ore. ca asa zice regula noastra.

ma trezesc cu nu’s ce smecher de la bord, care se simte mare scula pe bascula, ca ma ia la pula de ce inca nu am trimis notificarea pentru cacatu care se futu ieri.
am incercat sa ii explic narodului ca avem 24 de ore sa informam. el nu si nu, ca e extrem de important sa informam, si ca de ce tre sa verific io ce vrea sa informeze el? ca el ar trebui sa informeze mama companie si flota direct, fara sa mai verific io.

i-am exprimat cu frumosu ca motivu pentru care tre sa verific io e ca ei sunt prea tampiti, in principiu (e dificil sa pui asta in cuvinte elegante, pe cuvant). si ca am luat nota de punctul lui de vedere, ca trebuie transmisa informatia la 10 secunde dupa ceva s-a futut, dar ca, deocamdata, pana la noi dispozitii, termenul ramane de maxim 24 de ore.

in cele din urma, zic “hai dom’le, sa arat ca nu-s chiar asa bulangiu, si sa-i fac pe plac”.
asa ca le trimit astora de pe vapor mail, rugandu-i frumos sa imi dea detalii despre cum se cheama exact piesa care se futu, cine e producatorul, si poze cu obiectul futut, ca sa pot transmite mai departe informatiile catre restul flotei, sa verifice si ei.

raspunsul alora de pe vapor?
“Aaaaaahhhhh, pai nu prea stim deocamdata ce se futu, de ce, si nici poze n-avem”.

deci bou’ ala m-a futut la icre ca nu informez mai departe. conform informatiilor primite de la tampiti, io ar trebui sa trimit un comunicat flotei de genu:
“Baieti, fiti atenti, ceva s-ar putea sa se futa, da nu stim ce anume. Da fiti atenti, ca io v-am avertizat, da?”.

sa nu-i futi muma’n cur de idiot????

update:
la sfatul meu binevoitor, a trimis si mail in care si-a expus omu punctu lui de vedere, cum ca modu nostru de lucru e de cacat, el tocmai ce a descoperit roata de forma rotunda, si ca ne propune s-o folosim.
ocazie grozava pentru mine de a scoate respectiva roata de la caruta lui, (care e deja rotunda, daca pricepeti aluzia, numa ca omu nu stie, desi ar trebui), si de a-i fute una in dinti cu ea.

totul s-a terminat cu happy end, cu un mail de la omu cu pricina (care a devenit astazi mai intelept cu un sut in cur), in care zice ca nu-i nevoie sa facem concurs de care face pipi mai sus pe zid.
pai, pula mea, io am inceput???

Citeste mai mult: Arhiva insemnari Aprilie 2011 >> Dracu – INTERZIS MINORILOR!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s