Impozitarea progresiva PNL PSD

postat de dracu in 2011-01-22 10:03

ok, PDL si Base se cam duc la vale, PDL se invarte pe la 15-20%, si nu vad cine stie ce sanse sa ajunga macar la 30%, chiar daca se apuca sa inmulteasca painea si apa (chestie oricum mai usoara decat curatarea partiduluii de jigodii).

avem acum coalitia unita intru indepartarea dictatorului. PSD, PNL, Partidu Hantenilor. va intra probabil si UDMR (mai inclestati de ciolan ca astia n-am vazut pana acum), plus sau minus Partidu Zero TV, care va intra si el in parlament.
daca nu reuseste Base sa-i asmuta unii impotriva altora, ca sa-si alieze PDL-ul cu unul din ei, sigur PDL o ia in freza. si nu prea are sanse sa se alieze ca deh, is patiti 🙂

deci putem presupune linistiti ca vom avea o guvernare larga de coalitie, axata pe PSD si PNL. daca reusesc sa-l suspende si pe Base, cu siguranta si un presedinte nou, pt ca, chiar daca Curtea Constitutionala va decide ca Base nu incalca Constitutia, boboru se va folosi de ocazie ca sa-l ciuruie pe Base (partea naspa cu vorbele de duh e ca se pot intoarce ) . deh, spalarea pe creieri 26 ore pe zi, timp de vreo 5-6 ani, are, in cele din urma, efecte.
daca nu reusesc sa il suspende pe Base, o sa rad iarasi copios, cand Base o sa numeasca ca prim ministru din partea aliantei pe femeia de serviciu de la sediu (ca nu-i obligat sa numeasca pe cine vor ei, tre sa fie doar membru de partid).

dar, in sfarsit, vor ajunge la ciolan ailalti.

sa vedem ce se va intampla.
sper ca nu puneti botul la chestia cu reduceri de taxe si impozite . adica, dupa peste 20 de ani, ar fi trebuit sa invatati ceva. singura data cand imi amintesc ca s-a intamplat asta a fost la introducerea cotei unice.

deci NU vor fi reduceri de taxe si impozite! pensii, salarii alea alea trebuie platite, si doar n-o sa vina Patriciu, Felix si SOV cu bani d-acasa. plus, conform traditiei impamentenite, se va da vina pe “mostenirea dezastruoasa” timp de macar inca 2-3 ani. asa ca in timpul asta, narozii il vor injura tot pe Base. ma rog, sper sa le tina de foame.

PNL a anuntat deja ca-si baga pula in ea de cota unica.

deci ramane sa vedem cu ce vine PSD:
“Scenariul 1:
cota 0% până la 1.000 RON salariu brut. Cotă 15% pentru ce depăşeşte 1.001 RON până la 4.500 RON salariu brut; cota 25% pentru ce depăşeşte 4.501 RON până la 9.000 RON venituri sa lariale brute; cota 35% pentru ce depăşeşte 9.001 RON până la maxim de salariu brut.

Scenariul 2:
cota 8% până la 1.000 RON salariu brut, cota 12% pentru ce depăşeşte 1.001 RON până la 4.500 RON salariu brut; cota 16% pentru ce depăşeşte 4.501 RON”.

puteti uita de scenariul 2, e la misto. avand in vedere ca numa la pensii suntem in gaura cu vrun miliard pe luna, nu e cazu sa va faceti vise de reduceri de impozite.

cel mai probabil, se va aplica scenariul 1 “imbunatatit”
* undeva intre 12 si 16% pt salarii sub 1.000 Ron
* intre 16 si 20% pt salarii pana la vreo 1.000 E
* 35-40% peste vreo mie de euro.

oricum, trebuie sa o faca in asa fel incat scaderile la buget sa nu fie prea mari (pt ca altfel se duce pe pula tot statul), deci sa obtina cam aceiasi bani, dar printr-o imagine coafata.

nu pot scadea foarte mult impozitul pe salariile foarte mici (ca alea is majoritatea), si e inutil sa creasca foarte mult impozitul pe salarii foarte mari (ca alea is ale dracu de putine la nivel national).

deci aia foarte saraci, cu salarii sub 1.000 ron vor castiga ceva praf in ochi (maxim 100 lei, da cre ca exagerez), iar aia din asa zisa clasa medie vor pierde cel putin cat sa acopere castigul primilor, da cred ca si ceva in plus (ca deh, bani trebuie la buget). aia cu salarii mari vor fi beliti ca exemplu de solidaritate sociala, dar cu efecte zero asupra bugetului.

ca un adevarat roman ce sunt, cel mai tare la faza asta ma distreaza faptul ca capra vecinului va fi torturata si ucisa in chinuri. adica simpatizantii si membrii de partid liberali (cei care, cica, is oameni mai educati, castiga mai bine), vor fi fututi cu pula indoita de Antenescu.

de PDL-isti si de Base, ce-o sa se faca, soarta lor, etc ma intereseaza fix cat ii intereseaza pe ei de mine.

Citeste mai mult: Arhiva insemnari Ianuarie 2011 >> Dracu – INTERZIS MINORILOR!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s