Fara caini vagabonzi? mici sansele

postat de dracu in 2011-03-02 10:27

spre marea mea surprindere, o parte din parlamentari au dat dovada ca au creier, si ca il pot folosi si la altceva in afara de furaciuni.

Comisia pentru administraţie publică, amenajarea teritoriului şi echilibru ecologic a dat aviz favorabil proiectului de modificare a legii 9/2008 privind protecţia animalelor.

adica sa decida fiecare primarie, pe barba ei, ce face cu cainii bagabonti.

se simt cetatenii milostivi?
ii aduna pe toti de pe strada, si din banii de taxe si impozite se tin catelusii in viata pana la moartea de batranete. chiar daca cheltuie tot bugetul primariei pe treaba asta (inclusiv banii de salarii), daca oamenii vor sa fie milostivi, cine-s io sa-i opresc?
desi am un feeling ca daca ii intrebi pe cetateni “ce vreti, ii eutanasiem sau va maresc impozitu pe locuinta cu 50%, ca sa am bani sa-i hranesc?”, numarul iubitorilor de caini ar scadea dramatic. pt ca, pula mea, una e sa fii iubitor de caini aruncandu-le niste mancare stricata , si in rest sa te doara-n penis, iar alta treaba e sa te doare dragostea cu pricina la buzunare.

se simt mai putin milostiva?
ii aduna pe toti de pe strada si ii “trimit la culcare”. nu cu bata, da ar putea folosi instrumentu ala de kilarit (“asomat” cica se zice) porci si vaci. adica, pula mea, daca pentru porci e “uman” instrumentu, ar trebui sa fie si pt caini, nu?

din pacate, e prea devreme sa ne bucuram, proiectul doar e aprobat de comisia cu pricina, si tre sa treaca pe la labele alea din parlament. de unde ma indoiesc de faptul ca n-o sa iasa mutilata de vreun alt Marinescu-Bideu.

singura solutie realista e (iarasi), asumarea raspunderii .
pentru ca labagii astia de parlamentari, de teama retarzilor zoofili, tin in brate faza cu “bietii catelusi nevinovati, sa nu-i omoram, mai degraba sa mai futem niste bani de la buget pe cozile lor, ce daca puteam baga banii aia in salvarea unor vieti, in mentinerea unor spitale sau etc.”

Citeste mai mult: Arhiva insemnari Februarie 2011 >> Dracu – INTERZIS MINORILOR!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s