deontologii pulii lui SOV. aia cu ‘quality’

postat de dracu in 2011-02-15 21:26

mi se pare absolut incredibil halul in care a ajuns presa. si condamnabil, la modul penal.

Aia care ii sugeau pula prin batista lu SOV, pe langa faptul ca-s maximi mancatori de cacat si au coloana vertebrala a unei meduze, sunt si retardati la modul cel mai serios. bai, deci pe bune, chiar nu glumesc, au un IQ nu sub 80, ci in jur de 30-40. adica sunt in stare sa manance singuri (sau, ma rog, sa se adape de la furtunul lui SOV), da le curg balele pe piept, si legatul sireturilor la pantofi e echivalentul rezolvarii unei integrale laplaciene.

si sa ma explic:
pe langa suptul pulii sefului (cu sau fara batista, banui ca donsoara Maria prefera natur), e clar ca “ziaristi” de la Cotidianul au in fisa postului si apararea stapanului prin orice mijloace, legale sau nu. ma rog, inainte o faceau pe mai multi bani, acu o sug pe mai putin ca deh, e criza.

de data asta, prin “inteligenta” deosebita de care da dovada ziarizda, a ales sa isi apere cu credinta stapanul intr-un mod oarecum ilegal.

au facut rost de la un functionar (care, fie vorba intre noi, merita cativa ani buni de puscarie pentru incalcarea legii protectiei datelor personale) o hartie in care apare un individ cu acelasi nume ca al judecatoarei din cazul lui Vantu. si care probabil ca e taica’su.

fiinta pizda asta, daca exista in realitate (m-as mira, nenea guglea n-a auzit de ea, iar la cotidioti sunt doar 2 articole sub pseudonimul asta: unu in care SOV e pe moarte, de m-am stricat de ras (n-avem noi bafta asta), iar celalalt e asta de care vorbim acu) e incredibil de tampita:
* pune in “articol” nu doar numele complet al tatalui judecatoarei, ci si adresa lui completa de domiciliu.
asta, pe langa faptul ca e putin imoral, pentru ca SOV si-ar putea trimite gealatii sa-l ameninte / rapeasca / omoare pe tatal judecatoarei (stiu, SOV e bun ca painea cea calda, n-ar fi in stare de asa ceva), e si putin ilegal, in sensul ca incalca prevederile legii nr 766/2001, Articolul 5, alineatul 1:
“(1) Orice prelucrare de date cu caracter personal, cu exceptia prelucrarilor care vizeaza date din categoriile mentionate la art. 7 alin. (1), art. 8 si 10, poate fi efectuata numai daca persoana vizata si-a dat consimtamantul in mod expres si neechivoc pentru acea prelucrare.”
* pune in aceeasi mizerie care se alinta cu numele de articol o copie dupa buletinul judecatoarei, care, iarasi, e imorala si impotriva deontologiei profesionale (da cine are timp de cacaturi d-astea cand e vorba de supt pula stapanului…), incalca nu unul ci 2 articole (cel putin din aceeasi lege): acelasi de mai sus, Art. 5 alin 1, ca nu cred ca si-a dat judecatoarea acordul, da ca bonus mai incalca si articolul 8, alin 1, care zice:
“Art. 8.
(1) Prelucrarea codului numeric personal sau a altor date cu caracter personal avand o functie de identificare de aplicabilitate generala poate fi efectuata numai daca:
a) persoana vizata si-a dat in mod expres consimtamantul; sau
b) prelucrarea este prevazuta in mod expres de o dispozitie legala.”

putea vita sa suga pula stapanului si mai cu batista?
sigur ca putea!
era suficient sa publice acelasi articol fara a face publice datele personale, p-alea pur si simplu sa le trimita avocatilor lui SOV prin SMS sau e-mail, daca le ardea buza asa de tare. si evita incalcarea legii.
da daca nu-i altceva decat o pizda tampita (indiferent de sex).

stie cineva pe unde o putem reclama pe vita asta proasta (imi cer scuze vitelor), ca sa faca si putina puscarie pentru infractiunile cu pricina?

LE
L-am intrebat pe dl judecator Danilet de chestia asta. sunt curios daca si ce imi va raspunde.
n-ar fi misto sa vedem o vita la parnaie??? atunci sa vezi ce zbiara aia care o sug, cu sau fara batista.

Citeste mai mult: Arhiva insemnari Februarie 2011 >> Dracu – INTERZIS MINORILOR!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s