Cainii vagabonzi, o abordare gresita.

postat de dracu in 2011-04-05 16:26

Oameni buni si femei, m-a izbit azi in crestet o revelatie: faptul ca noi avem o problema cu cainii vagabonzi nu datorita cainilor (care stim, sunt niste suflete nevinovate, n-au nici o vina, omorati violatorii, criminalilor & si alte cacaturi d-astea retardate), ci datorita modului cum tratam subiectul.

Revelatia mea, pe care sunt gata sa o impartasesc cu cititorii mei fideli si zoofilii de ocazie este:
Cainii vagabonzi nu sunt o problema, ci o OPORTUNITATE.

Acu sa discutam subiectul mai pe larg.

E criza, da? Nu doar in Romania, ci in toata lumea (da asta mai putin ne intereseaza). Deci in Romania e criza, oamenii moare de foame, nu-i de lucru, chestiile de mancat si imbracate is scumpe, lumea n-are bani (hua, jos Boc, jos Basescu criminalii & shit).
Ei bine, nu toate, dar o buna parte din probleme pot fi rezolvate relativ simplu (alea cu Jos Boc, Jos Basescu nu), folosindu-ne putin creierele din dotare.

In Romania exista o populatie de ordinul milioanelor de caini vagabonzi . Daca nu se iau masuri, in 10 ani de zile vor fi mai multi caini vagabonzi decat cetateni.

Solutia, atat pentru eliminarea cainilor vagabonzi, cat si pentru depasirea crizei economice si hranirea populatiei muritoare de foame este infiintarea de societati comerciale pe langa fiecare primarie, care sa fie insarcinate cu procesarea cainilor vagabonzi.
Astfel,
* O parte din cei fara locuri de munca vor putea fi angajati pentru prinderea si adunarea din spatiile publice a cainilor vagabonzi.
* Cativa someri vor fi insarcinati cu “trimiterea la culcare” a acestora. Ca sa nu sara zoofilii de cur in sus, cainii trebuie asomati fix in acelasi mod ca si porcii, vacile sau oile. Ori electric, ori pistolul ala cu capse.
* Pe langa fiecare SRL de genul asta, tre sa fie cate un veterinar. Din fiecare caine proaspat asomat se vor lua probe de carne. In cazul in care carnea e ok, se trimite mai departe pentru procesat pentru consumul uman. Revenim asupra subiectului.
* Carnea care va fi gasita contaminata si deci, improprie consumului uman, va fi procesata si ea. Fie in clei de oase, fie transformata in hrana pentru animale. Chiar daca cainii ar avea ceva impotriva sa haleasca carne de caine (ceea ce ma indoiesc, sincer sa fiu), sunt convins ca pisicile ar aprecia in mod corespunzator o conserva de Grivei.
* Pieile de caini vor fi procesate, si transformate in diverse obiecte utile. Revenim si aici.

Cam asta ar fi, in mare, o abordare proactiva a situatiei cainilor vagabonzi, si transformarea acestora dintr-o problema grava de sanatate si civilizatie, intr-o resursa de bunastare.

Revenim acum asupra consumului de carne de caine.
N-are rest sa ne cacam pe noi, omenirea a consumat, consuma si cel mai probabil ca va consuma carne de caine. Si, sincer sa fiu, nu vad de ce nu ar face-o. Sunt proteine ca toate proteinele. Deci se poate deschide pe langa fiecare primarie cate o cantina sociala, gratuita.
Mori de foame de-a binelea? Tu duci la cantine, bei un pahar de apa ca aperitiv, o ciorbita la felu 1, un cotlet la felu 2, inca un pahar de apa ca desert, si te-ai scos. Nu mai mori de foame.
Atat timp cat in Romania vor fi oameni care se plang ca mor de foame, putem oricand sa le oferim un gulas, un kebab, niste mici sau o ciorba de Grivei. Nu ma futeti la creier, unu care INTR-ADEVAR moare de foame, o sa fie de-a dreptul incantat de felurile de mancare enumerate mai sus.

Nu ma luati cu texte ca “mai bine mor de foame decat sa mananc carne de caine”. Oamenii au mancat fara mari greturi carne de om atunci cand au fost nevoiti. Aia de caine mi se pare absolut ok. E doar o fitza mentala “vai, cum sa mananc io carne de caine”. Ete, simplu. Bagi in gura si mesteci. Daca ti-e foame, o sa mearga pe gat ca unsa.
Si totusi, exista posibilitatea ca romanii SA NU MOARA DE FOAME.
Zic si io, se poate ca unii mai degraba sa se apuce de pascut, decat sa roada un copan de Grivei. Dreptu lor.
In acest caz, carnita fie poate fi procesata pentru consumul animal (nu vreti sa stiti ce manca gainile in crescatorii), ori se exporta.
Tari amatoare sunt, slava Domnului.
China, Korea, Vietnam, Elvetia, Taiwan, Nigeria si altele. Ba e chiar specialitate pe la unii.

Sa revenim acum asupra pieii (pielii?) de caine.
E la fel de buna ca orice alta piele. Oamenii o folosesc de mii de ani pentru curele, palarii, dubele traditionale romanesti, cimpoaie (se pare ca e in special buna pt instrumente muzicale ), ca sa nu mai vorbim de mult mai clasicele haine si incaltari din piele, pentru care tre sa iti vinzi minim un rinichi in ziua de azi, ca sa le cumperi.

Fiecare SRL d-asta d-al primariei poate avea o sectie de tabacarie, una de marochinarie, una de incaltari, dand de lucru multor someri si scotand pe piata produse bune si ieftine (din moment ce materia prima e gratuita).

Deci, ne apucam de treaba? nu de altceva, da altii ne-au luat-o deja inainte.

Citeste mai mult: Arhiva insemnari Aprilie 2011 >> Dracu – INTERZIS MINORILOR!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s