ziarist = mercenar

postat de dracu in 2010-09-09 09:06

nu-i chiar o noutate faptul ca Ioan T Morar a acceptat si el un ciolan de ros.

super tare “descoperirea” astora de la hotznius: faptul ca, pe vremea cand era deontolog, Ioan T Morar dadea cu pula-n cetatenii care acceptau astfel de rasplata pentru pupat in cur, latrat la comanda sau alte servicii conexe, de ti-era mai mare dragu sa vezi atat cinste si onoare. simteai asa brusc cum ti se umfla cheptu si iti ziceai: “bravo dom’le, io-te ce le-a tras-o!”

desi intr-o vreme, astia de la Catavencu pozau in puri si duri, de fapt, cel putin in ultimii ani, au demonstrat ca is la fel de curve ca restu presei. eventual ca dau dovada de ceva discretie in plus, da curva e curva. bine, marea realizarea a fost cand s-au vandut lui SOV (ce-i drept, pe bani frumosi, spre deosebire de restu pulimii ziaristice din vremea respectiva, care lucra contra miel sau / si damigeana de vin).

mi se pare extrem de amuzant faptul ca astia care criticau la greu numirile politice, peste rand, si ca rasplata pentru diverse activitati, is de fapt la fel de plini de cacat ca aia pe care ii criticau.

Buscu si cu nevasta-sa au avut norocu fantastic sa le dea statu o casa moka (sau aproape) de locuit (si asta fix in perioada in care deontologia il pocnise crunt, si dadea de zor in nesimtitii de pulitieni ca isi trag case moka de la stat), Mihaiu a descoperit cu uimire ca jobu de Guvernator al Deltei e visu lui de mic copil (si in postu asta a facut un mare cacat pentru Delta, continuand cu succes furaciunile si madoarenpulismu precedentului Guvernator), acu si Ioan T Morar nu scapa ocazia de a se umple de cacat, fireste, contra unei sinecuri rezonabile.

cum zice si el, dupa 20 de ani de munca la privat, e timpu sa incerce si dulcele ciolan de la stat (degeaba). deh, mai ales ca Catavencu se cam duce pulii de suflet (poate le explica cineva si de ce: pentru ca s-au umplut de cacat si si-au pierdut orice credibilitate , fiind slugi supuse).

iar explicatia ca diferenta dintre ala pe care il balacarea acu 3 ani, ca a acceptat fix aceeasi functie pe care o accepta el acu, si el insusi, cum ca are opera “mai interesanta” (in opinia lui, fireste) si ca a luat premii literare (ce-o fi avand cu prefectura, adica postul de consul??) e demna de a fi inclusa in vategoria “Bula demnitarului” din Catavencu.

ii transmit domnului Ioan T Morar un principiu adanc, invatat de la batrani:
“Nu linge unde ai scuipat!”

Citeste mai mult: Arhiva insemnari Septembrie 2010 >> Dracu – INTERZIS MINORILOR!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s