si totusi, de ce e criza imobiliara in Romania

postat de dracu in 2010-07-19 13:58

se plange lumea, ca e criza, au scazut preturile la case, la apartamente, o sa murim, se duci pulii de suflet ieconomia, Basescu e de vina, etc etc etc.

egzista o explicatie, si inca una foarte simpla, a crizei imobiliare din Romania. si stiti care e? ziceti mah, stiti? daca nu stiti, va zic io acum:

pentru ca pentru o oribilitate, un avorton arhitectonic din faimoase localitate Techirghiol (cati stiti sa puneti des’tu pe harta pe Techirghiol??), proprietarul cere fix acelasi pret pe care l-ai plati pentru un CASTEL in Franta (cu domeniul castelului cu tot): 1.000.000 ( un milion de euro , in pula mea), pentru o coscovenie in vestitul Techirghiol.

hai sa presupunem ca as fi unu care are de aruncat un milion pe geam.
oare ce as alege, intre baraca din Techirghiol, si un castel din secolul 18, cu 120.000mp de teren, suprafata construita de 650 mp, cu hambar, casa pentru ingrijitor, piscina, iaz de 3.000mp, parc, oleaca de padure si multe altele?

sau intre baraca din Techirghiol, cu 1316 mp de teren, si un alt castel, cu doar 20.000mp de teren, suprafata construita 1.000mp, un rau privat cu cascada cu tot?

bai, Romania nu e Franta, si nici n-o sa ajunga prea curand. cat timp o sa vedem aberatii de genul asta, ca o paduchelnita in the middle of nowhere sa coste cat un castel + domeniu in Franta, nici n-o sa iesim din criza, si o sa ii injuram pe guvernanti (sau pe Base) fix degeaba.

Citeste mai mult: Arhiva insemnari Iulie 2010 >> Dracu – INTERZIS MINORILOR!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s