Procuror???

postat de dracu in 2010-11-03 12:44

bai, mi se pare absolut incredibil rechizitoriul scris de un cretin desavarsit, ajuns printr-o intamplare nefericita procuror.

cred ca am mai zis mai demult. si io fac audituri, ba chiar si investigatii, iau declaratii de la oameni si asa mai departe. deci pot sa spun ca inteleg in ce consta munca de procuror (nu spun ca as fi si capabil sa o fac, fara o pregatire temeinica).

boon, deci io, din experienta mea profesionala, stiu niste chestii cand vine vorbe de investigatii si rapoarte oficiale:
* nu se foloseste un ton personal. daca un dobitoc te injura de mama, nu scrii in raport “m-a injurat de mama” ci “x-ulescu l-a injurat de mama pe y-ulescu”
* in rapoarte si investigatii se scriu FAPTE. nu pareri, nu impresii artistice. daca ai prezumtii, trebuie declarat clar ca e o prezumtie (deci inghitita cu un mare semn de intrebare), si FAPTELE care te indreapta sa crezi respectiva chestie.
* informatia din rapoarte si investigatii trebuie sa fie seaca precum painea lasata la soare 2 ani. scurta, concisa si la obiect. nu te apuci sa iti dai cu parerea de una sau de alta, cum iti aminteste tie de cum furai cirese in copilarie, sau prima laba facut in baie.

texte precum:
“Inculpatul Dan Diaconescu ne face să credem că este de fapt un ventriloc sau o interfaţă performantă IT, un fel de realitate virtuală complexă, nişte buze care se mişcă eliberând în atmosferă unde acustice scăpate cu totul din constrângerile neadecvate ale mentalului propriu”

“parafrazându-l pe Flaubert, Dan Diaconescu este însuşi postul „OTV” – este creatorul lui, este vedeta ce îi susţine imaginea, „patronul” (deţinând peste 80% din părţile sociale pe care le administrează) este omul care decide, în fapt, politica de programe, este omul – orchestră”

“Personajul şi businessul său sunt învăluite în mister esoteric, chiar si numele societăţii (kundalini) nefiind tocmai accesibil neiniţiaţilor (kundalini – termen hindu, provenind din cuvântul sanskrit „kundal” si desemnând energia primordială prezentă sub forma a trei bucle şi jumătate, care se rotesc sub formă de spirală la baza osului sacrum; kundalini este descris în Upanishade ca o energie încolăcită în forma unui şarpe în adormire; trezirea energiei kundalini este considerată de Kundalini Yoga ca fiind calea supremă de cunoaştere: atunci când cele şase chakras ale fiinţei umane sunt luminate, Kundali distruge dezechilibrele create)”.

bah tu esti tampit???
cum pula mea sa scrii, intr-un rechizitoriu de trimitere in judecata “parafrazand” pula-n cur??? cum poti mah sa scrii asa ceva, dita-i porcuroru, cu mii de ani de studii, care meriti salariu marit, pentru cat esti tu de competent?? cat de cretin tre sa fii ca sa bagi tampenii cu sanscrita, yoga si osu sacru, realitate virtuala si bucle, energii mov si chakre? si asta intr-un dosar de santaj.

procurorii aia mari ce pazesc? sa-l trimita pe bou asta la un ashram ceva, sau la club de literatura. la astea o fi bun, da n-are habar nici de cum se face o investigatie, nici de cum se scrie un raport.

pe cuvantu meu, eu daca as scrie asemenea enormitati (si scriu rapoarte si investigatii doar interne, ca reprezentant al firmei, si nu al statului), as fi facut de ras in toata breasla, cu mailuri d-alea anonime trimise de prieteni, si as fi concediat pentru probleme cu capu a 2-a zi.

Citeste mai mult: Arhiva insemnari Noiembrie 2010 >> Dracu – INTERZIS MINORILOR!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s