poveste de bar

postat de dracu in 2010-11-25 12:10

sa va zic o poveste.

se da un tanar si o tanara. care se intalnesc, se dragostesc, si se hotarasc sa se ia.
toate merg bine si frumos o vreme, dupa care, din motive lipsite de importanta, mariaju nu mai mere. iar cei doi hotarasc sa isi vaza fiecare de ale lui, da fara sa-si bata capu cu hartzogaraia unui divort.

trec anii. el munceste pe unde gaseste, ea se face carciumareasa, ca atata gaseste. se iubeste fiecare cu cine i se scoala.

dupa niste ani, se reintalnesc. o data, de 2 ori, de 3 ori. pana cand decid, din cine stie ce motive, sa mai incerce inca o tura. se muta impreuna, din nou.

toate bune si frumoase, pana intr-o zi. cand se duc impreuna la culcare, da de trezit se trezeste numa ea. el se trezeste, vorba ceea, tzapan de mort.

nu e cazul sa-i plangem de mila tipului, ca mi se pare o bafta porceasca sa te duci la culcare, si sa nu mai ai chef sa te trezesti deloc. asta e un soi de locul 2 al metodelor de a merge pe vesnicele plaiuri ale vanatoareai. cea de pe primul loc fiind, in mod evident, sa ti se intample tristul eveniment in timp ce dai / iei la buci (in functie de sex sau / preferinte sexuale).

dar, desi omu a avut parte de bafta asta aproape maxima, e mai naspa ca gestul asta e un pic egoist.
adica, pula mea, e misto pentru tine sa o mierlesti in somn sau in timp ce te sexuiesti, da e cam neplacut pentru alalt, care nu se curatza. imi imaginez ca nu-i o senzatie terbil de misto sa te trezesti cu omu sau cu oama de langa tine tzapan ca o scandura. sau sa-l vezi cum se flescaie brusc sub tine sau pe tine (la aia cu sexu). mi se pare o experienta cam traumatizanta.

in final, totu se termina relativ ok, in sensu ca mortu a ramas mort, sa-i fie de bine. nefasta-sa mai intai a bocit cateva zile, apoi a incercat sa-si coafeze venele cu lama. acu e la stadiul de mancat ca porcu si betivaneala.
da o sa-i treaca si astea. sau nu.

Citeste mai mult: Arhiva insemnari Noiembrie 2010 >> Dracu – INTERZIS MINORILOR!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s