poveste de bar II

postat de dracu in 2010-12-09 14:40

se da o tara din lumea a 3-a, cam cum era Romania acu 20 de ani. cand orice strain, fie el turc, arab, pakistanez, chinez, italian, oricat de muritor de foame era la el in tara, era visul oricarei purtatoare de fofoloanca. ca era “strain”, si avea bani. da, 2-300$ erau bani frumosi pe vremea aia.

si in tara asta, purtatoarele de fofoloance cauta straini. si unde poti gasi cel mai usor straini? la teatru? la concert? mda, poate, 2-3, bosorogi si cu fitze. total inaccesibili. deci nu acolo, ci la carciuma, unde orice expat respectabil(??) isi toaca lovele si se face muci.

asa ca sunt pline carciumile de domnisoare d-astea, dornice de capatuiala (lozul cel mare e maritisul pe termen nelimitat, da nici maritisul de cateva ore sau o noapte nu e de lepadat).

scurta poveste a uneia dintre ele 🙂

gaseste un strain, in cele din urma. filipinez. cam batran el, cam insurat, da pula mea, bani sa iasa. el de vreo 50 de primaveri, ea de vreo 17. amor nebun, cotzaiala cat cuprinde (ma rog, cat i se scoala si aluia). ramane mandra bortzoasa. filipinezu n-a dat pe dinafara de fericire, ca deh, avea deja familion serios la el acasa. da fiind om oarecum responsabil, ce si-a zis: “pizda ma-sii, l-am facut, asta a”. deci cotizeaza la intretinerea minorei, mai cu maraieli, mai cu gemete, ca si asta avea mentenanta cam mare. si asta era un parlit de magazioner.

pleaca omu in conced, in timpu asta ii naste gagica. cand se intoarce sa-si vada copchilu, surpriza maxima: copilu nascut din cordeala unui filipinez cu o caucazianca era indian :)))

aparent, intr-un unu din concediile omului, asta a vrut sa simta si sula de tzigan, si si-a tras-o cu un fund de ceaun d-asta. da relativ repede dupa futaiu cu filipacu. asa ca era hotarata fumeia ca-i al filipacului. tzeapa.

filipacu si-a luat lumea in cap si picioarele la spinare. cumatra a incercat sa dea de tzigan. ba chiar a sunat pe la el p-acasa. si si-a luat flit si de la tzigan, si de la nevasta-sa. ma rog, banui ca si-a luat si tziganu ceva tigai in freza de la muiere :))

acu, nu-i vina copchilului ca ma-sa-i cam curva… si ca in loc sa iasa filipac a iesit indian. da asa e viata cateodata, plina de surprize

Citeste mai mult: Arhiva insemnari Decembrie 2010 >> Dracu – INTERZIS MINORILOR!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s