o noua culme a cretinismului de presa

postat de dracu in 2010-09-25 22:20

dom’le, nu stiu cine-s astia de la Amos news, ai cui or fi, ca-s ai lui Bombo, ca-s ai lui SOV, ca-s ai lui Patriciu sau Base, da astia bat recordul in materie de imbecilitate.

Domnu Mordechai e unu dintre oamenii pe care ii citesc. ma inerveaza cateodata, asta din cauza ca avem opinii pulitice diferite, da tre sa recunosc ca scrie bine.
chiar daca m-am mai luat in betze cu el din cand in cand, in general ne conversam civilizat, desi din transee diferite (o singura data m-a cenzurat, si m-am inervat. ca nu era cu porcaieli ce zisesem. da ma rog.)

sa revenim la subiect:
jurnalzdii pizdii de la o chestie care se cheama Amos news, s-au gandit ei ca ar fi utila o limba trasa adanc in curul lui CTP.

asa ca au publicat ceea ce e postarea originala a lui Mordechai, din data de 6 august, in care il porcaie pe Base, cu titlul ca ii apartine lui CTP. un minim de cautare, nu mai mult de un minut, si un telefon prealabil adresat Incrucisatorului, ar fi lamurit imediat problema. da ei, pula. au publicat, si au zis ca CTP il ia la maciuci pe Base in genu asta. nu discutam aici daca Mordechai are dreptate sau ba, e total irelevant.

CTP-ul se pare ca le-am zis ca-s cu cercu, si ca textu nu-i apartine. drept care, retardatii aia din redactie au pus o nota la textu cu pricina.
si ce nota au pus? in loc sa-si puna cenusa in cap, si sa iasa cu fraza clasica “Am fost niste dobitoci”, dupa ce ii uschesc la modul cel mai penal textul lui Mordechai, IL ACUZA DE FALS SI CONTRAFACERE.

sa recapitulam:
ii uschesc textu omului, il pun in carca altuia, afla ca nu ala l-a scris, apoi IL ACUZA PE AUTOR DE FALS.

bai, asta intrece orice retard imaginabil.. astia is mai prosti decat Geoana, ceea ce credeam ca e imposibil.
cum pula mea mah???
tu furi si il acuzi pe adevaratul autor ca a contrafacut si falsificat textul pe care tu, ca un retardat ce te afli, l-ai atribuit altuia???

ca ziceam mai devreme, cum pula mea castiga unii bani din scris chestii de genu asta???

Citeste mai mult: Arhiva insemnari Septembrie 2010 >> Dracu – INTERZIS MINORILOR!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s