deontolog de deontolog, manca-ti-as!

postat de dracu in 2010-10-27 11:52

bre, demna de tot respectu clica asta de latrai care se alinta cu numele de “ziaristi”.

dupa ce s-or umplut de cacat pana la ochi astia de la Irealitatea, nici hantenili nu se lasa mai prejos, si vor sa demonstreze ca ei pot manca si mai mult cacat, pot fi si mai penibili, si mai lipsiti de coloana vertebrala decat vanturatii.

asa ca, fara a-si mai bate capu cu ceea ce ei insisi au definit drept “conduita profesionala”, se fac pres in fata lui Felix si a amicilor de lupta ilegalista prin vile si mertzane (in loc de munti si paduri) impotriva dictaturii basescului.

deci luati de vedeti aici exemplu de harticol obiectiv, fara implicare, prezentare doar de informatii, produs de latraii motanului.

faptul ca pun la dispozitia cititorilor adresele de mail ale parlamentarilor mi se pare absolut ok, mai ales ca si io am facut fix la fel acu fo 3 ani 🙂

iata la ce indeamna, absolut apolitic si idependent de dorintele Felixului (nu-i asa??), latraii plini de deontologie ca broasca de pureci de la Hanteni:

“Pentru ca moţiunea să treacă sunt necesare 236 de voturi. Cu acest număr de voturi guvernul Boc va cădea. Scrieţi-le direct parlamentarilor puterii de ce ar trebui să voteze moţiunea, la adresele de mai jos:”

da?
deci slugile obediente, carpele de spalat pe jos, latraii de serviciu ai hantenilor NU indeamna, de exemplu, sa scriem tuturor parlamentarilor, si sa ii indemne sa voteze cum or avea chef, da sa voteze, ca de aia ii platim. chestie care ar fi respectat hartia aia igienica pe care o alinta ” cod deontologic “. nope, ca ii fute Felix cu pula indoita daca au asa tupeu.

tembeliziunea “independenta” indeamna cetatenii sa scrie DOAR parlamentarilor la putere, si sa ii indemne sa voteze DOAR in favoarea motiunii.

muriti mah, fomisitilor. curvele de pe centura is modele de etica profesionala pe langa voi.

BREAKING NEWS:
Crin Antonescu s-a dus la munca astazi!!!
si mai si vorbeste de funie in casa spanzuratului 🙂

Citeste mai mult: Arhiva insemnari Octombrie 2010 >> Dracu – INTERZIS MINORILOR!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s