un ministru de concediat, un diplomat de urecheat (macar)

postat de dracu in 2010-03-15 16:32

Ceea ce se intampla in zilele de sarbatoare ale maghiarilor ma deranjeaza puternic, in calitate de supt de bani de catre diversi puliticieni.

ca sa lamurim niste chestii:
Orice cetatean, indiferent de etnie, sex, religie, etc, are dreptu sa se adune cu alti cetateni, si sa zbiere acolo pentru ce le doreste lor sufletelu: pamant pe luni, morcovi infipti in cur, autonomie teritoriala pe criterii etnice , SIDA, absolut orice, pe bune, nu ma deranjeaza absolut deloc. e dreptu lor, si cu asta basta.

ma rog, ar fi dragut din partea lor sa nu ii insulte pe altii atunci cand se aduna, da lipsa celor 7 ani de acasa nu e infractiune, asa ca nu comentam.

deci, revenim la aia cateva sute de berbeci de la Cluj, care s-au adunat sa sarbatoreasca 200 de ani de la ultimu viol anal sau ceva de genu asta. fain frumos, nu-i bai, treaba lor. sa se distreze bine!

no, arienii astia de aici, ca si domnisoarele cu posta, au venit cu o lozinca geniala:
” Tinutul Secuiesc nu-i Romania”.

no, acu ce sa zic, ar fi si pacat sa-i contrazic.
au perfecta dreptate, tinutul secuiesc nu-i Romania. si nici India. nici China. nici Ferentari.
“tinutul secuiesc” de fapt nu’i nimica.
e, cel putin pe moment, o iluzie. nu iegzista, si n-o sa iegziste pana cand vreo 8-9 milioane de cornute din Romania n-o sa aiba chef ca respectivul “tinut secuiesc” sa iegziste.
chestie putin probabila, dupa parerea mea, da oamenii au dreptu sa creada in Fat Frumos, Mos Craciun si Alba ca Zapada . de ce sa fim noi rai si sa le futem visu?

mno, deci ca sa incheim parte asta, e treaba lor pentru ce se aduna, demonstreaza si asa mai departe, chiar mi se falfaie.

problema sa schimba dramatic in momentul in care un OFICIAL al statului roman, un membru al guvernului, indiferent de visele erotice pe care le are noaptea, cand manca niste carne de sub shea si fugareste valahi cu arcu, se trezeste girand prin prezenta sa asemenea imbecilitati.

adica da, ca cetatean (maghiar sau nu), ai dreptu sa te aduni pentru ce ti se scoala tie pula, si sa zici ca vrei luna de pe cer, cadou de la stat.
ca reprezentamt al Statului, NU ai voie sa te bagi in astfel de cacaturi. SUB NICI O FORMA!
Un reprezentant al statului roman, fie el si de etnie martiana, NU ARE VOIE sa gireze, prin prezenta lui, o adunare de bezmetici care in prostia lor ar vrea sa spuna ca o anumita parte a teritoriului tarii, dupa mintea lor proasta, n-ar trebui sa fie parte a teritoriului tarii.
daca nu din respect (evident lipsa) pentru tara respectiva, daca nu din respect pentru juramantul depus, macar pentru a nu-si pune colegii in situatii jenante, un ministru NU ARE VOIE sa faca asa ceva.

Drept pentru care trebuie demis. scurt, si fara comentarii bogate. hai, eventual, daca declara “am fost un dobitoc”, poate ii dai voie sa-si dea demisia, si nu-l demiti.

pe de alta parte, exista un alt imbecil caruia ar trebui sa i se dea o muie, fireste, in cel mai politicos si diplomatic mod. consulul general al Ungariei la Cluj-Napoca, Szilagyi Matyas.
tovarasu cu pricina ar trebui poate nu neaparat declarat persona non-grata in Romania (desi ar fi indreptatita o asemenea actiune). dar macar un protest oficial din parte Ministerului de Externe la adresa omologilor unguri s-ar putea face, prin care statul roman sa se planga de atitudinea nu doar lipsita de diplomatie, ci imbecila de-a dreptu a vacarului cu pricina. si sa ceara rechemarea lui la cort. de ce?
prezenta unui oficial ungar la astfel de aberatii arata SPRIJINUL statului ungar pentru asemenea cerinte, activitati si aberatii. ceea ce, in virtutea relatiile de buna vecinatate, si a tratatelor bilaterale, e cam de cacat.

deci, Boc / Base, daca vor sa arate ca au ceva in nadragi, ar trebui sa ii dea un sut in cur d-lui ministru al sanatatii, de sa zboare pana la prietenii dansului din secuime, iar d-lui consul general al Ungariei din Cluj ar trebui sa ii dea un sut in cur care sa il aduca in preajma cortului domiciliu personal.

astept sa vaz ce se intampla, da am io un filing ca nu mare lucru.

s-am incalecat p-o shea, si v-am zis povestea unor tampiti.

Citeste mai mult: Arhiva insemnari Martie 2010 >> Dracu – INTERZIS MINORILOR!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s