Saga inghetatei sau micile aventuri ale vietii pe mare

postat de dracu in 2010-06-24 15:25

Cateodata (atunci cand nu e enervant), viata pe mare poate fi amuzanta. Asa ca o sa impartasesc cu voi saga inghetatei.

Clientu a cerut firmei de catering sa ne dea inghetata ca desert, si si-a trimis un reprezentant (unu d-ala platit cu minim 500$/zi) sa se asigure ca inghetata e livrata la bord..
Firma de catering s-a conformat si a trimis inghetata la bord. Dar fara certificate de la producator. Ca urmare, doctorele nostru a interzis consumarea inghetatei. Sa-I fi vazut pe toti boscorodindu-l pe doctor ca nu le da voie sa haleasca inghetata, desi ei si-ar fi asumat bucurosi riscul consumarii inghetatei fara certificate.

Cum cu doctorele nostru n-o scoti la capat (asta e unu dintre cei mai caposi oameni pe care i-am vazut vreodata, si mai e si campion de jiu jitsu, deci e mai greu sa-l sperii), Clientu i-a cerut firmei de catering sa aduca alta inghetata. Astia, prompti, s-au conformat si au adus alt rand de inghetata. Da tot fara certificat J. Toti s-au minunat de imbecilitatea camp bossului, si, fireste, doctoru a zis iarasi “va puneti pofta in cui, din penis inghetata”.

Resemnat, Clientul cere iarasi firmei de catering sa aduca alta inghetata, si de data asta sa se asigure ca fac rost si de certificat, ca altfel se lasa cu taieri de capete.
Firma de catering, docila, s-a conformat, si a trimis al 3-lea rand de inghetata. Numa ca au uitat sa bage containeru in priza pe durata transportului, asa ca inghetata s-a transformat in dezghetata. Pe care, fireste, doctorele nun e da voie sa o halim.

In momentul in care s-a anuntat in sedinta ca inghetata a ajuns la bord, da e dezghetata, asa ca tot nu poate fi halita, m-a apucat rasu vazand cum tot felu de manageri, oameni grei, cu o caciula de bani, care mai in varsta, care mai tineri, cu responsabilitati de milioane de dolari, mai aveau putin si plangeau de ciuda. Ca n-au inghetata. Si protestau, ba la campboss (total inutil, intrucat individu e mort cerebral), ba la doctor, pe care il durea fix in cur de protestele lor.

La a 4-a incercare, firma de catering a reusit sa aduca mult visata inghetata cu certificat si nedezghetata.

Citeste mai mult: Arhiva insemnari Iunie 2010 >> Dracu – INTERZIS MINORILOR!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s