puneti mana pe pix, sa scapam de cotarle!

postat de dracu in 2010-05-03 16:43

no, nu de politicieni vorbeam, asa cum te-ar duce capu cand auzi “cotarle, javre, paraziti etc” ci chiar de cainii bagabontzi.

pana la a pune mana pe par (asta daca nu e un pericol imediat, caz in care va sfatuiesc sa folositi mai intai parul), hai sa incercam sa il sustinem pe nea asta. ca is convins ca o grama de babe descreierate, femei nefutute, labagii cronici si alte asemenea persoane care au o mare problema cu traiul intr-o societate normala (autodeclaratii ” iubitori de animale “, in realitate doar bolnavi psihici si zoofili (nu c-ar fi ceva rau in asta, ca sa fiu politically correct) ) il porcaie si il fac ca la usa cortului.

aici puteti gasi model de scrisoare catre prefectura, numa buna pentru copy paste (cu tot cu adresa de mail), puteti gasi si model de scriitura catre derutati si senatori (luati-i si voi pe astia de pe bloguri, ca-s mai usor de gasit), si catre media.

io i-am scris deocamdata lu nea prefectu. bagati mare si voi, sa i se ridice moralu 🙂

WARNING!
daca aud vreo unu cu “sunt si ei niste suflete” “ii ataca numa pe oamenii rai” si alte cacaturi de genu asta, il fut in gura pe loc. fie si numa virtual! m-am saturat de cretini si retardati ca de mere padurete.

Citeste mai mult: Arhiva insemnari Mai 2010 >> Dracu – INTERZIS MINORILOR!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s