pensionaru ninja

postat de dracu in 2010-05-12 15:06

io imi pun intrebarea la ce mama dracu platim mii de jandarmi, daca o mana de pensionari hamesiti, 4 la suta de kile, au trecut prin ei ca prin branza.

sa fie clar, niste indivizi care-s platiti ca sa fie in forma fizica buna, sa se antreneze toata ziua, n-au reusit sa tina niste pensionari acolo unde trebuiau sa stea.
n-am nic’ca cu pensionarii, majoritatea is amarati, si taierea pensiilor sigur ii buleste la buzunare. da matahalele alea de jandari ar fi trebuit sa fie in stare sa tina (cu gingasie, fireste), macar cate 4 pensionari de caciula pe loc.

inteleg sa te faca muci mineru, care are palma grea de la tarnacop, si caruia cand ii dai cu gaz in nas zice ca face aroma terapie, da si niste slabaturi de pensionari sa te incalece mah? mi-ar fi rusine sa fiu jandarm, pe cuvant.

azi, nu doar la Bucuresti, ci si la Galati, si la Iasi, pensionarii i-au umilit pe jandarmi. au rupt cordoanele si au trecut de ei. bafta jandarilor ca nu i-o luat si la posete si sacose de rafie la ureche.

pai de ce sa mai cheltuim mii de euroi pe fiecare cap de jandarm? mai degraba desfiintam jandarmeria, si facem trupe de mentinere a ordinii formate din pensionari. le dam 1 milion in plus la pensie, si rup pensionarii tot, manca-ti-as. intra in Ferentari si sparg la nas toti dealerii. daca dau o tura pe centura, dispare ca prin minune orice urma de parasuta (o sa le gasiti pe toate pedepsite la 10 ani de facut macrameuri si ciorapi de lana).

putem, de asemenea, sa ii chemam acasa si pe militarii din Afganistan. trimitem in locu lor 2 batalioane de pensionari, inarmate cu sacose de rafie si le zicem ca in pesteri, la talibani, se da haleala la reducere.
au belit pula talibanii, ii mananca pe paine. o sa se ceara Osama singur la parnaie la americani, bocind de sare camesoiu de pe el, si implorand sa nu fie lasat pe mana bestiilor hamesite de pensionari romani.

ce mine, ce bombe? orice pensionar de la CFR sau de la Republica ti le demonteaza imediat si salta, ca nu se stie cand ii trebuie omului pe langa casa niste C4 si niste focoase.

Citeste mai mult: Arhiva insemnari Mai 2010 >> Dracu – INTERZIS MINORILOR!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s