“Obligatia PNL este sa faca opozitie radicala PDL-ului”

postat de dracu in 2010-01-11 07:56

uite de ce nu poci sa votez cu PNL-ul. pentru declaratii atat de cretine, scoase de un dobitoc impaiat, o marioneta trista cu fitze de independent (Chucky).

bai coaie, PNL-istu pulii, pentru “opozitie radicala” puletele nu voteaza cu PNL. voteaza cu PRM, voteaza cu perechea PRM-ului de la minoritari, cum pula mea s-o chema partiduletu ala.

da la o opozitie nu cretina si de tip Gica-contra, la o opozitie RATIONALA, nu va duce tzeasta aia vopsita si vidata? blonde undercover, in pula mea.

“E clar ca in fata acestei ofensive si a acestei ocupatii a incompetentei, imposturii, clientelismului, nesimtirii trebuie sa rezistam. si putem rezista, pentru ca noi suntem cel putin la fel de incompetenti, clientelari si nesimtiti. ”

“nu vom face doar opozitia in sensul criticii actului de guvernare, ci vom veni cu proiecte si solutii”
deocamdata, proiectele si solutiile penelelei se reduc la “o sa dam mai multi bani la pensii, la alea, la alelalte”. taxele cica nu le maresc, da arunca cu bani in cetateni de numa numa. cre ca vine Paturiciu cu bani d-acasa, ca altfel nu-mi explic de unde au.

dujmanu lu Prigoana junioru, Radu Stroe, e chiar simpatic, in imbecilitatea lui. pe bune daca nu merita sa castige junioru. luati d-aci monstra de egzemplu de gandire si bun simt liberaloid:

incepe vijelios cu : “Vrem sa facem o politica diferita de cea a PDL, o politica a bunului simt, in antiteza cu o politica a nesimtirii”

dupa care o da magistral cu mucii in fasole, peste 2 fraze: “Baietii care sunt la putere acum bajbaie”, “Unii viseaza sa aduca droguri, altii viseaza nu stiu ce sa faca cu fetele,” (el o fi visand sa faca ceva cu baietii??)

deci, coaie, bah Stroe, cap de pula ce ejti, te respect bah, date-n pizda ma-tii.
sa moara ma-ta de nu-s plin de respect la adresa ta si-a capetelor de puli care ti-s coledzi. sunteti plini de bun simt mah, du-va-n pulili mele.

Citeste mai mult: Arhiva insemnari Ianuarie 2010 >> Dracu – INTERZIS MINORILOR!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s