o muie unui bozgor, si o lauda pentru un prostanac

postat de dracu in 2010-03-16 09:46

nu stiu cum dracu se face, in fiecare an parca da strechea in cretinii astia de la UDMR. pula mea, pana nu se pune careva cu paru pe cocoasa lor, cre ca nu se potolesc. si cand spun “pe cocoasa lor”, ma refer la cocoasele unor retardati de pulticieni din UDMR.

pula mea, dupa ce ca is cel putin la fel de ticalosi si de hoti ca si ai nostri, astia ca bonus mai si intarata spiritele cu consecventa in fiecare an.

Muia de azi ii e adresata borfasului de Marko Bela (apropo, poietu pulii: cum ramane cu miliardul de lei incasat IN AVANS pentru un futut de volum de labareli, pe care nu l-ai scris nici pana in ziua de azi?) care declara ca:

“E bine sa fii maghiar in aceasta zi, chiar si in Romania ”

si bineinteles ca mai mananca niste cacat cu declaratii ca
“E bine sa fii maghiar in aceasta zi, chiar si in Romania, unde multe probleme ale noastre sunt inca nesolutionate”

pe langa asta, ii lauda pe ungurii care acu 20 de ani, la Targu Mures, au fost la fel de spalati pe creieri ca si romanii. acu, in pizda mamii lui de BOZGOR, descopera ca de fapt nu ambele parti au fost vinovate la Targu Mures, ci numa romanii. nope, ungurii au plantat si ei flori, ca minerii lui Ilici, ei aruncau cu panselute. pacat ca uitau sa le scoata din ghivece…

auzi la el, cica “A fost o batalie pasnica din partea noastra si ar fi ramas pasnica pana la capat” daca nu bla bla bla pula-n cur.
asa ca ii sugerez BOZGORULUI, daca tot e bine sa fie maghiar, CHIAR SI IN ROMANIA, nu ar fi mai bine pentru el sa renunte la cetatenia romana si sa plece in pizda mamii lui, unde o vrea el, sa-si aleaga o tzara unde sa ii fie bine, pur si simplu? ma rog, cel putin pana incepe sa ceara si p-acolo autonomie, scaune, tzinuturi si alte cacaturi.

pai sa nu-ti fur muma-n cur de BOZGOR???

spre marea mea surprindere, Prostanacu de dovada de un bun simt absolut uimitor… banui ca numa ca sa se cace in capu astora de-s noi sefi, ca altminteri nu-l dadea bunu simt afara din casa.

dar oricum, mi-a placut declaratia lui:
“Un alt semn de întrebare mi-l ridică şi modul în care PSD se raportează la rezultatele referendumului din 2009. Că referendumul a fost convocat în scop electoral de către Traian Băsescu, este deasupra oricărei îndoieli. Însă, la fel de clară este şi opţiunea pe care românii au făcut-o la referendum. Într-o majoritate covârşitoare, electoratul – inclusiv electoratul PSD – s-a pronunţat pentru parlament unicameral şi pentru reducerea numărului de parlamentari. Iar ce este cel mai important, referendumul a fost validat.”

Citeste mai mult: Arhiva insemnari Martie 2010 >> Dracu – INTERZIS MINORILOR!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s