Nesimtirea are limite?

postat de dracu in 2010-03-02 16:29

Nesimtirea are limite?
poate, cateodata.
Nu si daca te cheama Nastase, Adrian Nastase.

individul asta, care intr-o tara cu judecatori normali la cap, ar fi infundat puscaria in urma cu 5-6 ani, mai trage un flit in ochi romanilor. de ce? pentru ca poate.

“Înalta Curte suspendă judecarea Dosarului Mătuşa Tamara şi îl trimite la CCR”

Animalu, in loc sa taca in pizda mamii lui din gura, si sa zica mersi ca mai e oleaca si vine prescrierea, nu se poate abtine sa nu manace si niste cacat in public. asa, ca sa arate ca il doare la pula de prostime, justitie si altele.

“Adrian Năstase a declarat că nu doreşte să intervină în acţiunile avocaţilor.”
nooo, pula mea, sunt convins ca avocatii actioneaza de capul lor, fara sa-l intrebe absolut nimic pe Bombonel. el nu stie, nici cacat n-a mancat, nici gura nu-i miroase.

“Din punctul meu de vedere, dosarul ar trebui rezolvat cât mai repede.”
pula mea, cat de nesimtit trebui sa fii frate, ca sa faci asemenea declaratii??? cand tu te inclestezi de imunitate ca pisica de perdea, cand plangi cu lacrimi de crocodil sa nu te lase in imunitatea goala, ca te fut ticalosii de procurori, cum pula mea mai ai si nesimtirea sa zici ca ar trebui sa se judece repede? cand tu te folosesti de cele mai auzite si neauzite tertipuri de a bloca procesul?? e ca si cum te-ai caca la mine la usa, si-ai bate sa-ti dau hartie.
pai sa nu-ti fut niste bocanci in muie???

“DNA este un fel de struţo-cămilă care nu mai există nicăieri în Europa. Au început să fie zeci de sesizări la Curtea Constituţională în legătură cu această instituţie artificială”
deh, il cam arde la lingurica faptul ca au indraznit nemernicii aia de procurori crima de lezmajestate de a-l trimite la tribunal. normal ca nu-i sunt simpatici.
da cine pizda ma-tii face plangerile alea la CC in legatura cu institutia “artificiala” (sa intelegem ca alelalte institutii cresc din pamant, udate cu apa, si-s intretinute de fotosinteza, intelectualu pulii???). nu cumva tot borfasii d-alde tine, prinsi cu ocaua mica, si trimiti sa dea cu subsemnatu pe la jude? caz in care mi se rupe pula de toate plangerile voastre, inclusiv de alea la CC. vedea-v-as cu bratari de inox.

p.s. pt toti aia care ziceti ca Base e dictator: sa ma mulgeti!
daca era dictator, cretinu despre care vorbesc, in loc de a-si bate pula de fruntea justitiei si a noastra, s-ar fi relaxat acu in pardesiu de brad.

Citeste mai mult: Arhiva insemnari Februarie 2010 >> Dracu – INTERZIS MINORILOR!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s