nesimtire ministeriala

postat de dracu in 2010-03-19 08:34

pe de o parte nu m-as fi asteptat de la un tip educat si umblat sa spuna imbecilitati ca Marean.
si totusi, se pare ca binele se urca la cap, si multi uita de unde au plecat.

ca Ministru al invatamantului, in momentul in care dai salarii de 250E/luna cash, la preturile din Romania de azi, sa ai tupeul sa spui
“sa nu mai spunem ca profesorii mor de foame. Ati vazut dumneavoastra vreun profesor sau vreun functionar al statului sa moara de foame din cauza salariului?”

io te bag si-n pizda ma-tii de marlan. cu educatie si studii cu tot.

faptu ca tu n-ai habar (si te doare-n cur, de fapt), ca io in 1998, impreuna cu madam Dracu, trebuia sa ne dramuim astfel incat sa traim cu 10.000 lei /zi (maxim!), asta in momentul in care o paine era 3.000lei, nu inseamna ca n-a existat. si e drept, n-am murit de foame, da fute-m-as in scafarlia ta, stii ce suplu mai eram???
inca imi amintesc evenimentu saptamanal, care era iesitu la o carciuma ieftina, unde io luam o vodca mica, iar madam Dracu un suculet, de care trageam 2-3 ore, timp in care ne uitam si noi la un tembelizor de pe terasa. exact, ai ghicit boierule, n-aveam televizor. nu-mi permiteam unul! muri-ti-ar la intrare.

pentru faptul ca madam Dracu si cu fiica’sa, Maimuta, nu fac foamea, si nu dorm in strada, n’ai nici tu nici fututul de minister nici un merit, ci numai eu. asta pentru ca eu castig suficient de bine ca banii aia pe care ii dati voi sa fie mai mult un inconvenient decat un avantaj.

o asemenea afirmatie nu face altceva decat sa confirme stupizenia ca TOTI profesorii oricum nu traiesc din salariu, ca se descurca cu o spaga si o meditatie.

explica-mi si mie, marite mester pulitician, care ai uitat de unde pizda ma-tii ai plecat, cum se presupune c-ar trebui sa supravietuiasca un cuplu de tineri profesori, el de istorie, ea de biologie, de exemplu, la o scoala generala? care castiga impreuna 400E. cand o chirie e cam 200, facturile te mai duc inca macar 100. iar cu 100 se presupune ca trebuie sa supravietuiesti o luna de zile, basca transportul, daca n-ai bulan sa locuiesti in distanta de talpa de scoala. 100E. 2 persoane. pe luna. adica 25E pe saptamana. adica 3 euro jumate pe zi, tot pentru 2 persoane.

si hai, ca un cuplu poate o mai scoti la capat, da ca profesor necasatorit, esti belit. din 200-250E/luna, cand numa chiria e la vreo 150-200, NU AI CUM sa traiesti. tre sa-ti dea tac’tu, sa iesi la produs, sa-ti mai iei inca un job (daca il gasesti). si da, d-aia nu mor de foame oamenii, ca se descurca. stau cate 6 intr-un apartament, traiesc pe spinarea parintilor, etc.

auzi smechere, ce-ar fi sa incerci sa traiesti TU cu aproape 2 euro pe zi, macar o luna de zile? hm? is curios, ai muri de foame? cum ai sta cu entuziasmul pentru meserie, te-ai scula zambind in fiecare zi?

Citeste mai mult: Arhiva insemnari Martie 2010 >> Dracu – INTERZIS MINORILOR!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s