n-avem bani?? beliti Biserica (mamii lor)

postat de dracu in 2010-05-13 13:35

daca tot si-a pus Base toata tzara in cap, de la pensionari, trecand prin femei bortzoase si pana la puradei, ar fi bine sa mearga pana la capat si sa ii beleasca si pe popi, cu BOR cu tot.

masuri URGENTE si care ar aduce o spinare de bani la buget (si in felul asta poate ar scapa ceva bugetari de concediat sau pensionari de belit) ce ar trebui luate:

* incetarea platii de catre stat a salariilor popilor. indiferent de neamu lor, ca-s catolici, ca-s ortodocsi, musulmani, pula mea. daca enoriasii au nevoie de popi, sa si-i plateasca.
* anularea constructiilor de biserici si catedrale a neamului prost din bugetul public. TOATE, din toata tara. spargem miliarde pe construit biserici, ca n-avem ce caca. staul sa plateasca doar reparatiile acelor biserici / temple / moschei care sunt monumente istorice. idem, daca vor enoriasii catedrala confort sporit, cu 15.000 etaje, sa scoata lozu.
* impozitarea bisericii (ca din cate stiu is scutiti)
* pedepsirea evaziunii fiscale a popilor si a bisericii conform legii, adica cu puscarie. numa din banii negri de nunti, botezuri, inmormantari, pomeni, pomeniri si ce pula mea de ritualuri mai sunt, la care iubitii popi iau mii de lei si dau chitanta din penis, se pot salva cateva mii de bugetari.

De ce pula mea, un stat LAIC sponsorizeaza constructia locuri de adunatura pentru un anume cult, cand toate ar trebui sa fie egale in fata legii. conform Constitutiei, musulmanu sau budistu au aceleasi drepturi in Romania. si atunci de ce sa cheltuie din banii mulsulmanului, ca sa ridice .. biserici???

de ce m-am inervat?
pentru ca porcii dracu, labele triste, trantorii din BOR ne expliCA CA
“Pentru a depasi criza economica trebuie continuate lucrarile la biserici ”

Biserica Ortodoxa Romana considera ca actuala criza financiar-economica este rezultatul “unei profunde crize spirituale si morale care poate fi depasita prin sporirea credintei, a rugaciunii si cooperarii pentru a finaliza un lacas de cult care aduna oameni, care sunt invatati sa se respecte si sa se ajute reciproc”.

pai sa nu le futi mumele-n cur de borfasi obraznici??? in loc sa tacu dracu din gura, sa faca ciocu mic si sa stea blat, ca poate nu-i fileaza prostimea, astia mai ies si ca paduchele in frunte, cu nesimtire maxima, sa isi ceara lozu pe spinarile noastre.

MUIE MAH, la munca, nu la intins mana!
mama voastra de borfasi…

L.E.
ete, amicu blackman vine cu inca o idee care ar salva o spinare de bani:
dati afara toti popii care predau religia prin scoli. ca-s cel putin cateva mii in tzara. in locu lor, tineti niste bugetari utili.

Citeste mai mult: Arhiva insemnari Mai 2010 >> Dracu – INTERZIS MINORILOR!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s