Irealitatea TV, lovita crunt in onoarea ei de famelista

postat de dracu in 2010-02-23 08:45

tampitii astia de la Irealitatea, dupa ce au fost curve toata campania electorala si nu numai, acu se dau virgine lovite-n himen de rau’ de Boc. auzi dom’le, le-a sarit piticu la gatzi si ii joaca in picioare.

baga niste fraze in textu ala lacramos de zici ca e vorba de un post ai carui angajati is numa maici si calugari, care in viata lor n-au pus botu la un linsaj mediatic sau un pupat frenetic in cur.

“Singura lor vină, pentru care au ajuns într-un front de luptă cu care nu sunt obisnuiţi, este aceea ca nu ştiu să fie obedienţi.”

i-auzi ia, mititeii de ei…. sigur, ei is obisnuiti numa sa linga sau muste la comanda ca deh, creditele pe la banci ii cam strang de oo. si nu prea iti da ghes inima sa tii cont de standarde profesionale cand tre sa marchezi banu gros lunar, nu-i asa?

sigur, ziarizdii de la irealitatea uita sa mentioneze ca soferii lor is angajati nu cu carte de munca, ci pe contract, cu drepturi de autor. poate imi explica si mie unu din parashutii de la Irealitatea in ce consta creatia manuitorilor de covrig.

La fel, in jelania lor, uita sa mentioneze faptul ca un oarecare sef de pe la ei (Dragos Nedelcu) i-a facut o vizita sefului ANAF cu intentia de “a-i baga mintile in cap”. chestie care, precum in banc, se pare ca i-a dat cu virgula, asa ca a trebuit sa mai ia o muie.

Citeste mai mult: Arhiva insemnari Februarie 2010 >> Dracu – INTERZIS MINORILOR!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s