felicitari lui Basescu, Antonescu si Oprescu. si muie lu Sassu, Hrebe si Geoana Prostanacu

postat de dracu in 2009-11-18 17:24

Felicitari candidatilor Antonescu, Basescu si Oprescu, care refuza sa se bage in aceeasi troaca cu WC Tudor si Jiji Fecali.
si muie slugii de la TVR, Alexandru Sassu , lui Hrebe, Van Ghele si lui Geoana – Prostanacu.

n-are decat Prosta sa se duca la TVR. si sa se pupe pe gura (daca tot s-a plimbat atat pe la rusi, trebuie sa fi invatat ca asta e obiceiul) cu un mardeias pupincurist dezaxat (si il numesc aici pe WC Tudor) si un oier bisnitar, imbogatit din furtul de la statul roman.

Clar Geoana si-a chemat mardeiasii sa il sprijine prin urlete si zbierete in fata unor candidati care nu-s totusi dispusi sa sara la cafteala (fizic) in direct.

WC Tudor si Jiji Fecali au fost chemati cu un singur scop de echipa Sassu, Hrebe, Prosta: sa ii salveze curul celui din urma, de la niste intrebari de actualitate si la care nu are raspuns (cum ar fi alea cu ce pula calului a cautat la rusi, si de ce a fost in secret).

ca sa nu mai spun ca intalnirea era programa pe timpul de antena al lui Crin, si n-are cum sa vina o sluga ca Sassu sa ii impuna ce invitati vrea muschiu lui. Daca Chucky vrea sa-l invite, pe timpul lui de antena, pe Jiji si WC Tudor, e treaba lui. daca nu are chef sa ii invite, si vrea sa discute cu aia cu care chiar e in competitie (adica Base si Prostanacu), iar e treaba lui. si un cur cu urechi precum Sassu, n-are dreptul sa-i impuna invitatii dupa cum i se scoala lui.

Citeste mai mult: Arhiva insemnari Noiembrie 2009 >> Dracu – INTERZIS MINORILOR!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s