Alo, Parchetul? saltati-i pe Milica si Bombonel!

postat de dracu in 2010-05-05 09:35

pe mine ma surprinde cum reusesc niste retardati ca politicienii romani sa faca atatea porcarii, sa fure ca-n codru, sa minte, sa insele si toate alea. de ce ma surprinde? pentru ca in imensa lor majoritate sunt mai prosti decat prevede legea (ca sa folosesc expresia asta). singura concluzie e ca restu populatiei, in mare majoritate, e si ea mai proasta decat prevede legea (lucru chiar ingrijorator, si mult mai grav decat prostia sau hotia puliticienilor).

cine are impresia ca puliticienii nostri is niste mafioti inteligenti si versati, oameni daca nu cu glagorie si scoala, macar cu smecheria data de scoala vietii, se inseala amarnic. si ii insulta atat pe mafiotii adevarati (nu va spun ce se oftica sicilianu nostru cand ii spun ca politicienii romani is mafioti: replica lui e ca is maxim gainari sau shuti de buzunare, n-au cum sa ajunga mafioti pentru ca le lipseste notiunea de Onoare, in primul rand), cat si pe alde Nicu Gheara.

de la ce m-am luat:

Emil Constantinescu , Milica, alintat “Tzapul”, faimos ca cea mai mare dezamagire a politicii dupa ’89, si ca cel mai carpa de sters pe jos presedinte al Romaniei din toate timpurili, nu doar ca a recunoscut, dar S-A LAUDAT cu faptul ca a intervenit in justitie pentru a-si scapa de “probleme” un oarecare coleg de alianta. deci nu doar ca admite, SE LAUDA cu:
“…era un personaj important al XX, partener important în coaliție, s-ar fi produs o sciziune. Povestea a continuat, dar fără anchete, fără aducerea sa la Parchet,”

mda, deci cretinu zice in gura mare, pe post, la Hanteni, ca a bagat o talpa justitiei ca sa nu-i cauzeze colegului de alianta si implicit aliantei.

Adrian Nastase aka Bombonel nu se lasa mai prejos, si da si el cu mucii in fasole intr-un mod si mai hotarat:
Este adevărat, m-am opus…Eu m-am opus arestării oricărui om politic și, în general, arestărilor…

asta daca va intrebati de ce in Romania a existat coruptie fara corupti: eta d-aia, pentru ca tovarasii de mai sus n-au permis ca pretenii, partenerii de biznis, aia de coalitie si alte haimanele sa fie arestate.

sa retinem ca discutam despre 2 profi universitari, oameni care au ocupat primele 2 pozitii in stat. si care is atat de tampiti de le curge mancarea din gura si balele pe piept.

intrebarea este:
De cate ori, si pentru cate persoane au intervenit cei 2 dobitoci (care practic se autodenunta, de buna voie si nesiliti de nimeni) pentru diversi?

p.s. faptul ca cel pe care se lauda boii astia 2 ca l-au salvat e Basescu nu e o circumstanta atenuanta, ci mai degraba una agravanta. is si mai prosti decat credeam.

Citeste mai mult: Arhiva insemnari Mai 2010 >> Dracu – INTERZIS MINORILOR!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s