un posibil criteriu

postat de dracu in 2009-10-20 14:34

iaca, am fost curios sa vaz ceva. ca un posibil criteriu despre .. notorietatea, sau interesul fata de un politician.

Hotnews imi da ocazia sa fac o comparatie intre interesul acordat de cititorii on-line asupra a 2 candidati:
Basescu si Antonescu.

ca urmare:

La intrebarile adresate lui Basescu s-au inregistrat 349 comentarii, din care marea parte sunt de fapt intrebari adresate lui Base. Base a raspuns la 32 de intrebari.

La intrebarile adresate lui Antonescu s-au inregistrat 185 comentarii, majoritatea intrebari. Antonescu a raspuns la 19 intrebari. (puturosul nu se dezminte.. oare daca o sa fie ales presedinte, cate zile pe an se duce la munca???)

din raspunsuri interesante ale lui Chucky, mentionam:

Andrei
Avand in vedere ca PNL e un partid de dreapta iar PSD e un partid membru al Internationalei Socialiste, deci de stanga, un guvern Johannis va fi de centru-stanga sau de centru-dreapta? Daca PSD va propune renuntarea la cota unica de impozitare ce atitudine va avea domnul Johannis?

Crin Antonescu
Pana la alegerile prezidentiale, Guvernul Johannis ar fi un Guvern de tehnocrati, un guvern de urgenta. Dupa alegeri, Johannis ar putea conduce, in opinia mea, un Guvern politic, un program politic negociat cu formatiuni de stanga sau de dreapta pentru ca toate posilibilitatile sunt deschise si nu trebuie sa uitam ca Germania a traversat criza cu un guvern de mare coalitie, stanga-dreapta. Este prematur insa sa discutam acum acest lucru.

Crin Antonescu
Repet ca Guvernul Johannis propus de noi acum nu este un Guvern al unei aliante politice , ci un guvern de tehnocrati, cel putin pana la alegerile prezidentiale.

cum ar veni, Crinutul recunoaste pe fata ca guvernul va fi doar pana la alegeri. adica nici 2 luni de zile. dupa care, ne propune alianta “FSN reloaded” (PSD+PNL; ca parca aia care se aliau cu fesenistii is fesenisti si condamnabili, daca nu ma inseala memoria!). ne propune acelasi carcalete de alianta, acelasi inghitit de broasca pe care au trebuit sa il faca PD-L-istii. asta e programul lui de guvernare, nu-i asa? inlocuirea unei harababuri stanga-dreapta, cu alta harababura stanga-dreapta. conditia de baza fiind sa prinda si ei putin ciolan, ca ii strange foamea.

Prezenta lui Bogdan Olteanu in postul de viceguvernator este nepotrivita si imi asum partea de responsabilitate pentru acest lucru. Olteanu are foarte multe calitati, si sunt convins ca activitatea sa va fi una buna, dar lipsa experientei de varf in sistemul bancar este un argument mult prea puternic impotriva. Am spus ca-mi asum partea de vina pentru aceasta decizie, ca presedinte al PNL, si nu are rost dau explicatii contextuale, reale dealtfel.

nu prea vad cum si-o asuma. asa, din vorbe??? ca nu l-am auzit sa-i ceara demisia din functie.

geronimo
Desi invocati intodeauna un bun simt si o reformare a clasei politice va inconjurati cu oameni ca orban, fenechiu si rusanu si tot dumneavoastra eliminati oameni care ar fi capabili sa participe la o reformare ca Dainel Daianu sau Mogor Csibi. Nu vedeti o oarecare contradictie intre ce afirmati si ce faceti?

Crin Antonescu
Oamenii pe care-i amintiti si despre care am o parere mai buna decat dvs sunt oricum colegi si conducatori ai partidului pe care nu i-am ales eu, ci un congres. Daniel Daianu sau Magor Csibi sunt oameni valorosi, insa nu e vina mea ca nu am obtinut decat cinci locuri de europarlamentari sau ca Daniel Daianu a fost respins in comsia de buget finante. Cred ca pot vorbi despre bun simt in politica avand in vedere propriul meu comportament de-a lungul a foarte multi ani.

Crin Antonescu
Nu cred ca puteam evita intrarea in criza
haide de.. pai cum ramane cu duduitul ieconomiei??? suge rati cumva ca a fost o labareala respectiva declaratie a Manechinului???

Ionel
Domnule presedinte, din datele ultimelor cercetari reiese ca majoritatea tinerilor, ca si mine, va sustin pentru obtinerea unui manadat de Presedinte al Romaniei.
asta e d-aia cu ce au mai descoperit cercetatorii engleji

Florin
Va rog sa imi enumerati 3 realizari ale dumneavostra in plan politic, care sa ma determine sa va votez la prezidentiale.

Crin Antonescu
1. Gestiune de succes a singurului minister pe care l-am condus, MTS, in perioada de mari dificultati bugetare (1997 – 2000), gestiune soldata cu 11 titluri olimpice la Sidney
2. Faptul ca intr-o perioada complicata 92 – 96, in primul meu mandat, am fost alaturi de colegii PNTCD, PL 93, PAC, voci politice necesare intr-un parlament dominat de stanga postcomunista a FSN, PDSR etc.
3. Cea mai importanta realizare a mea in acest plan este faptul ca am dovedit ca se poate face politica fara sa te imbogatesti din asta, ca se poate face politica cu pastrarea consecventa a unor principii si valori si ca nu in spatele oricarui politician stau interese ilicite si oculte.

deci, ma intelegi, realizarile lu Chucky is dupa cum urmeaza:
1. Datorita LUI s-au luat 11 titluri olimpice la Sidney. prostii aia de sportivi au fost si ei pe acolo, s-au flendurat putin, meritul e al lui Antonescu.
2. fiti fericiti, omu s-a dus din cand in cand la munca. pula mea, asta da realizare!!!
3. “sarac si cinstit” e luat deja, din pacate. da e de remarcat faptul ca nu stau interesele oculte in spatele lui, ci o persoana. aia alintata Taticul PNL.

Citeste mai mult: Arhiva insemnari Octombrie 2009 >> Dracu – INTERZIS MINORILOR!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s