Si dac-o fi sa mor…

postat de dracu in 2009-07-09 17:47

Maica-mea are vise. Sa speram ca nu premonitorii
Cica o visat 3 sicrie, si stia ca io-s in unu din ele. Numa ca atunci cand s-o dus spre sicriu, de fapt io nu eram io, ci era taica-miu. care incerca sa iasa.
cred si io, mi se pare destul de inconfortabil sa stai intr-un cosciug. n-ai loc sa te intinzi, sa te foiesti, plus ca tre sa mai dormi si imbracat, chestie pe care o gasesc extrem de enervanta.

Mda… deci cum ziceam, sper ca nu-s vise d-astea de Casandra…. nu de altceva, da nu calatoresc singur, ci cu Dna Dracu si cu Maimuta (care mai nou se revendica a fi Turturica).

Asa ca sper ca Al de Sus sa nu fie bulangiu, si daca vrea sa dea cu avionu de pamant, sai aiba si el rabdare 30 de zile, pana oi termina concediul, ca n-o fi foc. Nah, nevasta se alege cu 100.000$ de la mama companie, plus ce-o mai pica de la Turkish Airlines ca despagubire. Deja incepe sa sune tentant

Din pacate, n-am datorii pe care sa le las mostenire (desi nu-i tarziu sa fac ). Da, pula mea, daca nu mor, dupa aia tre sa platesc datoriile, ceea ce suna nasol.

Mno, unde ramasesem? Deci daca ma curatz, beti niste beri, fumati si va futeti (ce naspa, daca e sa ma curatz cu avionu.. mor chiar sanatos, si ne-fumat, si ne-baut, ca ma asteapta masina la aeroport) in cinstea mea, da?

p.s. daca e sa ma visati, as prefera totusi niste fantezii erotice.
Suna mai distractiv decat sa ingropi ce racai cu spaclu de pe un geam de avion.

Citeste mai mult: Arhiva insemnari Iulie 2009 >> Dracu – INTERZIS MINORILOR!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s