Ce nevoie mai avem de Justitie???

postat de dracu in 2009-07-09 16:16

Ar trebui desfiintata. Pe cuvant.
Legea junglei functioneaza oricum de mult in Romania, la ce bun sa pastram o caricatura extrem de scumpa????

Isi plateste fiecare badigarzi, care isi permite. Care nu, e futut oricum, cu sau fara Justitia asta. Eventual ar fi in avantaj daca o desfiintam, ca nu se mai chinuie omu prin tribunale cu deceniile.

Cum pizda ma-sii sa nu te enervezi, si sa nu constati ca astia din Justitie is doar o adunatura de excroci si borfasi??? Cand procese dureaza cu zecile de ani (si nu glumesc), cand de puliticieni si borfasii periculosi nu se atinge nimeni.

In schimb, cand vine vorba de “drepturili” onor curvelor din Justitie, totul se transeaza in mai putin de 24 de ore.

Si NU, nu exista oameni cinstiti in Justitie. Daca ar exista, ar iesi sa declare public:

“Domnilor, atat timp cat nu ne facem datoria, nu putem sa cerem atata amar de bani. Domnilor, nu e corect sa judecam cazurile in mod firesc in ani de zile, iar cand vine vorba de drepturile noastre sa le rezolvam inainte de a se usca cerneala. Si fireste, e cumva dubios ca ne dam mereu dreptate.”

Tovarasi lucratori pe campurile Justitiei, sunteti la fel de rai ca si puliticienii care va promoveaza, se pe care ii aparati de lege cu trup si suflet.

Desfiintam dracu porcaria asta care se porecleste “Justitie”, si o inlocuim cu niste curti de jurati. Care sa presteze gratis. Furaciunile marunte sa fie pedepsite direct de politie. Cu pulanu.

Judecatori care elibereaza recidivisti pentru ca “nu prezinta pericol social”, criminali sau violatori, judecatori care te elibereaza pentru ca “nu suporta regimul de detentie” Procurori care incalca legea cu “n-am stiut”, wtf???? Ce nevoie avem de toti parazitii astia??? Ai avea nevoie in cazurile de mare coruptie, dar in alea rolul Justitiei e sa ii scoata cu fata curata, si sa ii protejeze de puscarie. Mai bine ii lasam in pace de la bun inceput, ca e mai ieftin. Rezultatul e acelasi (nu pateste nici unul nimic), dar macar nu mai dam salarii de mii de euro nemernicilor.
Si nu ma futeti la cap ca n-au salarii de mii de euro. Ei asa mananca cacat, uitand sa specifice “nu salarii, ci venituri de mii de euro”.
Am vazut incercari penibile de prosteala a unor magistrati :ca noi n-avem salariul decat de vro 20 de milioane”. Da, la care salariu se mai adauga sporuri pana cand venitul e de fapt de vreo 2-3 ori salariul..

Pula mea, spor de risc de 50%??? Da ce pula mea sunteti frate? SEAL??? Trupe speciale? Va bateti cu dujmanu inarmat cu tanc, si voi cu mainile goale??? Wtf???
Spor de confidentialitate ??? Pula mea, aiai nu cumva intra in fisa postului de judecator / procuror sau ce pula mea mai e?? Daca nu esti in stare sa iti tii gura, mergi in pula mea si fa-te ziarist, ca acolo esti platit sa-ti melite gura.

Cata nesimtire, sa mor io…

Citeste mai mult: Arhiva insemnari Iulie 2009 >> Dracu – INTERZIS MINORILOR!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s