Tariceanu, in sfarsit la gunoi

postat de dracu in 2009-02-03 12:59

Iata ca Stapanul Manechinului (aka Arhitectul) a hotarat ca Manechinul e inutil si inutilizabil in momentul de fata.

“organizatia PNL Prahova, al carei presedinte de onoare este Dinu Patriciu, si-a exprimat dorinta de a se face alegeri in partid. ”

Sluga care i-a scris presedintelui sa-l scoata din cacat, sluga care a chemat la ordine Ministrul Justitiei , tot pentru a-l scoate din cacat, sluga care i-a dat ordonante care sa-i bage bani grasi in buzunare (ordonanta bitumului polimerizat), sluga care a varat partidul in cacat in incercarea de a-l demite pe Base, in momentul de fatza nu mai aduce nici un profit, asa ca la gunoi cu ea. e momentul ca pe scena sa intre slugi mai tinere si.. mai putin evidente. necompromise total inca.

desi, cu sprijinul nemijlocit al ziarizdelor si ziarizdilor de pretutindeni, Sluga lui nea Dinu a avut cea mai prietenoasa presa posibil, lumea pur si simplu nu inghite un Manechin cu tartacutza goala, ale carui sfori sunt prea evidente. in orice sondaj de opinie va uitati, Manechinu ar putea sa concureze la presedintie cel mult cu coiul stang al lui Base, si nici asa nu e sigur ca ar castiga.

Pentru presedintie, Arhitectul il pregateste intens pe Doctor, in a carui campanie pentru Bucuresti a pompat bani grei. Doctorul va fi candidatul “independent”, sustinut (chiar daca nu pe fatza) de toate partidele.

Posibil ca Manechinului sa i se ordone sa candideze la presedentie. dar rolul lui va fi exact acelasi cu rolul candidatului PSD la primaria Bucurestiul, si va primire fix acceasi sustinere: fix pula.

Posibil ca si Prostanacul sa candideze, dar va avea si el acelasi rol ca si Manechinul: iepure.

de acum un an jumate am zis ca Doctorul e singurul cu sanse de succes intr-o competitie cu Base. Motivele sunt simple:
* au aceeasi structura: genul “din topor”, care “le-o zice”, popular, “de-al nostru”.
* suficienta priza la public, capabil sa mobilizeze pulimea si sa puna de-un show. mesajul, indiferent cat de cretin ar fi (autostrazi suspendate, taxa bogatasilor etc) e spus convingator, asa ca Bula nu realizeaza aberatiile decat cand (si daca) gandeste la rece.

Marele avantaj al Doctorului ar fi faptul ca se afla in relatii constructive cu toti dusmanii lui Base: Arhitectul, Bunicuta, Manivelu, ceva gunoaie de prin PDL etc. in mod suprinzator, Doctorul reuseste sa puna in aceeasi banca fosti dusmani de moarte (Arhitectul si Bunicuta, de exemplu; pt cine nu stie, necazurile Arhitectului au inceput cand Talpes, mana dreapta a Bunicutei la momentul respectiv, i-a pus de un dosar penal).

Drept urmare, Arhitectul, omul care si-a jurat in barba ca Piratu va plati pentru noaptea traumatizanta pe care el a petrecut-o in parnaie, si-a pus la bataie toate resursele. cumpara ce deontologi de la hantene (unii la kg, altii la bucata), cun antena a 3-a cu tot, are deja o buna felie de presa. Cotidianul a trecut cu arme si bagaje in tabara Arhitectului, ramanand 2-3 voci pro, pt coloratura. iRealitatea la fel, a sarit deja in barca ailalalta (aici nu stiu daca au mai ramas voci de coloratura, ca nu-i vaz). Doctorele e invitat in calitate de datator cu parerea pe la tot felul de emisiuni (si, “intamplator”, nici unul din ziaristii pulii nu-i pune pe masa promisiunile din campania erectorala), si pe orice alte subiecte decat managementul Bucurestiului.

Concluzia ca Arhitectu e acum cu motoarele in plin pt a-l debarca pe Pirat. Daca are sanse?
avand in vedere mobilizarea de forte, si faptul ca Doctorul e un candidat care poate lua ochii pulimii, io cre ca are.

Manechinul si-a facut datoria, in concluzie manechinul poa’ sa se duca in pizda ma-sii. cu taxa lui cu tot

Citeste mai mult: Arhiva insemnari Februarie 2009 >> Dracu – INTERZIS MINORILOR!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s