Lenuto, vezi-ti de shopping

postat de dracu in 2009-03-11 09:56

nu pot sa nu fiu de acord cu decizia Alinei Mungiu Pippidi de a cere scoaterea Lenutei a lu Baselu de pe listele pentru Parlamentul European.

coana Lenuta n-a avut pana acum cine stie ce succesuri in materie de politica, iar faptul ca a fost aleasa de catre tineretul pdl-ist drept sefa lor nu dovedeste decat prostia, pupincurismul si frica lor de Base. or fi zis ca ii fac o favoare alegand-o pe fiica-sa sefa la tineret, caz in care is morti intelectual. pentru ca, de fapt, i-au facut o mare defavoare lui Base, ca imagine.

Lenuta e o gagica bunuta, ar merge o tura, numai ca acum nu vorbim despre futut, ci despre politica la nivel european. activitate pentru care n-o califica absolut nimic.

iarasi, faptul ca va apare pe listele PDL nu aduce nici un avantaj nici PDL-ului, care va arata ca nu are curaj sa maraie in fata lu Base. si nu doar atat, dar n-are curaj sa caraie nici macar in fata mezinei lu Base. noroc ca n-are Base cal (desi are vro 2 caini, parca), pentru ca ar fi fost in stare astia sa-i puna si calu pe liste.

nu aduce candidatura Lenutei nici un avantaj lui Base, de asemenea. ba chiar dimpotriva, ii dauneaza ca imagine.

PDL nu trebuie sa ia votul meu ca garantat, doar pentru ca il simpatizez pe Base. ci trebuie sa-mi dovedeasca faptul ca e mai bun decat alte partide, ca are mai putini hoti, borfasi, excroci si slugi cuminti decat altii. ceea ce, pana una – alta, nu prea face. asa cum au pierdut un vot din cele 2 pe care le puteam da, la ultimele alegeri, il pot pierde si p-asta de acu, daca mi se pune pata.

deci, Alina MP are sustinerea mea totala in ceea ce priveste scoaterea Lenutei de pe listele PDL.
Lenuta sa-si vaza mai departe, vreme de macar cativa ani, de shopping, botox si futting. cand o avea ceva de spus (altceva decat “tata e cel mai meserias”), sa candideze.

DAR,

nici Alina MP nu procedeaza corect. si sa explic de ce:

in momentul in care te hotarasti sa candidezi pe listele unui partid, ii datorezi o minima loialitate. nu una care sa iti calce principiile in picioare, dar nici nu poti sa spui ca te doare-n pula de partid, imaginea lui si politicile lui. pentru ca, daca iti e antipatic partidu, sau ideologia, sau persoanele, pula mea, candidezi independent, nu pe listele lor.

aceasta minima loialitate ar fi cerut ca, inainte de a lua o ranga si a le da cu ea in cap sefilor PDL, madam Alina MP sa le fi dat un telefon, si sa le zica:
“bai baieti, avem o problema cu canditatura lu Leana a lu Base. ia hai sa ne intalnim noi, sa stam la o cafea, si sa vedem cum facem, ca nu-mi convine sa fiu colega de lista cu ea”.

e ca si cum ai fi angajat la o firma, si ai avea o problema:
inainte de a-i da in judecata (opinia publica fiind judecatorul in cazul asta), incerci mai intai sa ai o discutie cu angajatorul, si sa rezolvi amiabil problema. abia daca nu merge in felul asta, apelezi la judecator.

ori, madam Alina MP a sarit direct la judecator. cu tot scandalul, si imaginea proasta pentru PDL. nu garantez ca, daca ar fi fost discutata intre 4 ochi problema, s-ar fi rezolvat. dar bunul simt si obrazul ar fi cerut macar o incercare.

astfel procedind Alina MP, dovedeste faptul ca o doare in cur de partidul cu pricina. si, in concluzie, n-are ce cauta pe listele lui.

pana la urma, asta ar fi solutia care ar scoate cel mai elegant din cacatul asta PDL-ul:
Eliminarea de pe liste atat a Lenutei (pentru ca n-are ce cauta acolo), cat si a Alinei, (pentru ca a procedat marlaneste).

ar trebui sa ii spuna: “ai dreptate Alina, Lenuta n-are ce cauta pe lista, dar nici matale, pt ca chestiile astea se discuta mai intai in casa, si abia daca nu se rezolva (si totusi insisti sa candidezi pe listele noastre), te apuci sa ne strangi degetele la usa iesind in presa cu problema asta”.

parerea mea

Citeste mai mult: Arhiva insemnari Martie 2009 >> Dracu – INTERZIS MINORILOR!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s