de ce i-au imprumutat liberalii echipa de zgomote lui Duda?

postat de dracu in 2009-04-13 12:27

Altetei Sale (nu imi pot stapani rasul, pe cuvant) Radu Duda, i se da o mana de ajutor din partea unui anumit partid politic.

de ce spun asta?
era clar ca partidele au, fiecare in parte, o mana de oameni platiti sa arunce (respectiv manance) cacat pe net, in special in locurile cu trafic mai mare sau / si acolo unde sunt niste nume cu notorietate.

la PNL s-a aflat cand s-a dat pe goarna mailul despre prestatorii de servicii pe net, la PSD a recunoscut Manivelu, pe PDL-isti inca nu i-au prins, da ma indoiesc ca astia ar fi mai fraieri sa nu procedeze la fel. PRM-ul nu mai are bani nici s aplateasca sediile, asa ca stau potoliti. Iar UDMR-istii ar trebui sa invete mai intai romaneste, lucru absolut dureros pentru ei. ca sa nu mai spun ca ar trebui sa presteze la greu intr-o limba de care se feresc ca dracu de tamaie.

no, hai sa lamurim o tzara cine e “Alteta Sa”, nea Duda.

un actoras slabutz, cu o cariera insignifianta. futac remarcabil cu siguranta, pentru ca a intrat in familia regala prin pasarica (cam smochinita, dupa cum spun cartitorii) unei printese.
Printre lucrurile bune produse de Alteta Sa Duda, se pare ca figureaza si o colaborare fructuoasa cu baietii cu ochi albastri.

oricum, maxima realizare a lu nea Duda (tot respectul pentru asta) este cordeala mai mult decat satisfacatoare aplicata printesei.
lucru laudabil, in sine, dar pe care nu-l vaz neaparat ca pe o calitate prezidentiabila (nefiind pe invers, nu ma intereseaza calitatile coitale ale Altetei Sale).

sa revenim la subiect:
Cristian Preda zice un banculet:
Un ascultător întreabă la Radio Erevan: Ce e mai greu? Ca R. Duda să convingă electoratul monarhist că Margareta poate fi soţie de Preşedinte sau ca Antonescu să convingă electoratul liberal că el e adevăratul monarhist?
Răspuns: Nu mai insistaţi, dle. Patriciu!

acu, stilurile de umor apreciate de fiecare pot fi diferite. mie unu imi place bancu.

dar e de remarcat faptul ca, desi dl. Preda are in general un numar redus de comentarii, la bancul cu pricina sunt peste 80. majoritatea injuraturilor fiind anonime, fara link-uri catre o pagina de blog, sau un site. fata de comentariile obisnuite, unde majoritatea comentatorilor au un link valid.

o candidatura ca a Altetei Sale, abia lansata, si care e contestata de o buna parte din regalisti, nu avea cum sa adune deja atatia simpatizanti anonimi care, culmea, se intalnesc cu totii pe blogul D-lui Preda.

avand in vedere ca multi dintre comentatori ridica in slavi regalismul, imi vine greu sa cred ca e vorba de prestatorii PSD. asa ca singura concluzie valabila ramane ca injuratorii lui Preda sunt cei din echipa de zgomote liberala.

cine si de ce i-a imprumutat echipa de zgomote prezidentialului Duda e mai greu de ghicit.

Patricu? el il sustine pe Crin, fin’ca nu-i dobitoc sa parieze pe un cal mort.
Crin insusi? greu de crezut, Duda fura din voturile lui.
Tari? ca razbunare pe Crin? doar daca a ramas in posesia firelor de la grupul de zgomote. greu de crezut ca Crin i-ar fi lasat asa arma pe mana.

astept posibile explicatii.

Citeste mai mult: Arhiva insemnari Aprilie 2009 >> Dracu – INTERZIS MINORILOR!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s