Dictatura o pula, bah!

postat de dracu in 2009-01-30 16:55

cand peste tot vezi ca se zice numa de dictatura (in prime time la tv, pe prima pagina din orice ziar), cand tembeliziunile au trecut cu arme si bagaje in tabara Celui Mai Iubit Arhitect al Patriei, mie imi place sa stric un cor asa de armonios cu un partz contra.

lor le e frica de Pirat. as fi de acord sa stam cu ochiu pe el ca pe butelie, pt ca formatia lui profesionala e de natura autoritara. n-ai sa vezi un comandant de nava bun si democrat in acelasi timp. e ori una, ori alta.
dar nu pot sa nu rad (faza initiala) si apoi sa ma inervez, cand se zbiara “DICTATURA” si “DICTATORU” pe prima pagina din orice ziar. zi de zi.

dati-o in gatu ma-sii, nu mai are chiar nimeni simtul ridicolului??? logica elementara s-a dus pulii de suflet. nu-si pune nimeni intrebarea de clasa 1-a:
“ba nene, daca e dictatura, cum pizda ma-sii de-l injura toata lumea pe dictator in public, si n-are nimeni nici pe dracu??? nu tu parnaie, nu tu pus la zid, nu tu Canal, nici macar un amarat de saltat de pe strada, ca pe vremea lu Bombo. ba mai era cat p-aci sa ramana dictatoru si fara obiectu muncii…”

in acelasi timp, toti deontologii de serviciu, contra maruntis sau dimpotriva, sume serioase, “nu reusesc” sa vada niste chestii evidente:
* un nene (arhitect la baza) avea oficial pe statu de plata circa 35 de parlamentari cu diverse fesuri politice. in parlamentu trecut. in asta, nu stiu.
* arhitectul il chema la ordine pe ministrul justitiei , prin intermediul “fostului” angajat, care indeplinea (ce misto suna “indeplinea”..) functia de Prim Ministru.
* acelasi “fost” angajat il roaga frumos pe presedinte “daca poate, sa vorbeasca cu procurorii” despre situatia “fostului” sef.
* acelasi “fost” angajat da o OG prin care toata lumea e obligata sa cumpere bitum polimerizat, culmea, la o saptamana dupa ce “fostul” sef termina inevstitia la fabrica de … bitum polimerizat (singura din tara).
* Arhitectu cumpara presa la greu, care presa “intamplator” e 150% impotriva aluia pe care arhitectul il declara vinovat pt cele 24 de ore de parnaie.
* Arhitectu pompeaza bani la greu in campania electorala a “indepentului” care castiga primaria bucurestiului . pe care “independent” arhitectul il pregateste pentru postul de presedinte ascultator, care sa nu il mai bage in parnaie. nici macar pt 24 de ore. de manuta cu Felix, Ilici, Vantu…
si astea in numa cele care imi vin in minte la repezeala.

hai ca m-am incins

no, pe unii ii deranjeaza mai tare, si considera mai periculoasa gasca Base-Boc-Udrea etc.
io personal ii consider mult mai periculosi si mai avansati in a ne cumpara si vinde pe toti pe coji de seminte pe aia din gasca Arhitectu-SOV-Felix-Manivelu-Ilici.

chestie de gust.

Deci mai lasati-ma-n pula mea cu vrajelile voastre, ca io nu pun botu.
n-au decat sa puna botu manelistii ciutacului.

Citeste mai mult: Arhiva insemnari Ianuarie 2009 >> Dracu – INTERZIS MINORILOR!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s