unde pula mea is deontologii de serviciu???

postat de dracu in 2008-08-09 03:02

asta vreau sa intreb: unde pula mea is aia de ne explicau, cam pe anu trecut, ca e util sa o sugem de la rusi, ca o sa ne dea gazu mai ieftin??
vreu sa le vad pe carpele alea jegoase, sclavii lui Patriciu, cum ne explica acum ce bine e sa o sugem de la rusi, cand tancurile SOVIETICE intra in Georgia, si incearca sa distruga unul dintre cele mai vechi popoare crestine ale europei, oameni cu coloana vertebrala .

unde pula mea sunt ale Gusa si Iliescu, sa ne explice de binefacerile “democratiei” staliniste, si cat de mult am fi avut de castigat daca am fi stat capra in fata lor??

futu-va-n gura de jegosii pulii, pupincuristi incurabili si sugatori de pula cu branzeturi sovietice, luati acu si ne explicati de ce pula calului, un stat intr-adevar IMPERIALIST (pentru ca rusii nu s-au resemnat niciodata cu ideea ca nu mai au un imperiu), ataca un stat liber, pentru tupeul de a-si alege un presedinte asa cum au avut chef, si pentru cutezanta de a se desprinde din cancerul sovietic.

‘va-n gat de nemernici, cu Ilici, Guse, Nastase si tot neamu vostru. oameni nevinovati mor in clipa asta, ucisi de obiala sovietica de ocupatie.

nu au sanse georgienii sa castige un razboi cu rusia, din pacate, dar sper sa planga cat mai multi rusi. pentru prostia de re-instaura imperiul sovietic, MURITI futu-va-n gat!

gruzini, inapoi in munti, in Caucaz, si dati-le muie rusilor. repetati afganistanul, sa se invete minte jegosul de Putin.

regret amarnic varsarea de sange gruzin, si mare pacat ca rusia imperialista si comunista nu poate fi pedepsita. pentru ca au disparut toti purtatorii de coaie.

ii fut in gura, desi imi place slana ruseasca, icrele si vodca, de azi nu mai cumpar NIMIC facut de rusi. mortii vostri de nemernici.

Citeste mai mult: Arhiva insemnari August 2008 >> Dracu – INTERZIS MINORILOR!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s