un parlamentar care merita votat – Cornel Itu

postat de dracu in 2008-12-06 10:32

hotzniuz se pare ca a pornit o campanie de jurnalism de investigatie. ceea ce e de bine pentru ei.
da e haios ca le mai da si cu virgula la fazele astea, caz in care sus-numitii o cam iau in gura
shit happens, ca sa zic asa.

no, deci ultima idee a celor de la hotzniuz a fost sa contacteze diversi parlamentari pentru a sustine un guvern minoritar. ca sa demonstreze ca astia si-ar trada oricand partidul, pentru niscaiva interese personale.

lasam la o parte faptul ca nu au contactat PDL-isti, ca sa sustina un guvern minoritar PSD, de exemplu. desi, in conditiile actuale, e cam improbabil un astfel de guvern.

pe langa cateva curve care ar fi negociat intre 4 ochi fara jena, au vrut sa-l puna la zid pe nea asta. Cornel Itu, care “s-a declarat relativ entuziast, dupa o simpla discutie telefonica , sa voteze un guvern minoritar, adica sa actioneze individual, pe alta linie decat cea a partidului”.

e bine totusi ca au relatat exact discutia cu omul, pentru ca omul spune fara nici o jena IN CE CONDITII ar vota un guvern minoritar PDL. si culmea, nu cere bani, nu cere functii, nu cere contracte, carnati, palinca, terenuri etc. Ci:
“Neaparat, intreprinderile mici si mijlocii autohtone trebuie sa fie sprijinite de urmatorul guvern. Pentru ca cei care au fost la guvernare, printre care si dvs in prima faza, ati avantajat doar capitalul strain mare.”
“firmele mici si mijlocii, personalul care pe o perioada de trei luni nu are comenzi, sa fie retribuit de catre stat. Si, dupa trei luni, dupa ce firmele isi reiau activitatea … sa fie o treaba benefica. ”

acu, putem discuta daca ideile lui sunt bune sau proaste, oportune sau nu, dar ce e clar e ca omul a pus pe primul loc INTERESELE CETATENILOR. ceea ce e al dracului de rar!

hotzniuz a tintit faptul ca parlamentarii isi tradeaza relativ usor partidul.
acu, fie vorba intre noi, mi se rupe de partidul respectiv. daca parlamentarul il tradeaza pentru binele cetatenilor, partidul n-are decat sa se duca in pula lu Terente. sa nu uitam ca politicienii ar trebui sa slujeasca binele public in primul rand, si partidul dupa aia. si nu invers.

tipul e PSD-ist, ceea ce mi l-ar face antipatic intr-o prima faza. dar pentru raspunsul pe care l-a dat, consider ca aia care l-au votat au facut o treaba buna, si si-au ales un parlamentar care ii pune pe ei inaintea partidului.
bravo bah!

hotzniuz s-a prins ca a cam belit-o dupa ce a vazut comentariile pozitive la adresa tipului, si au incercat sa o mai dreaga pe ici pe colo, da nu le-a iesit .

si totusi, investigatia asta, chiar ratata, a avut valoarea ei. ne-a aratat ca exista cel putin un parlamentar care se mai gandeste si la alegatori. rezultat pozitiv, chiar daca diferit de cel sperat.
sper sa mai faca anchete de genul asta.

p.s. nu stiu daca a furat sau nu nenea cu pricina, si cu siguranta nu mi-a promis vreo functie in guvernul PSD
bani, nici atat.

Citeste mai mult: Arhiva insemnari Decembrie 2008 >> Dracu – INTERZIS MINORILOR!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s