Tinerii shoshonari?

postat de dracu in 2008-10-28 12:36

Dom’le, ma minuneaza o chestie.

ma mai uit si io pe diverse site-uri, in general pe hotnews, si pe realitatea tv. astea fiind, cica, site-urile pro PDL si pro Base. in general, ma amuza comentariile.

mah, gasesc surprinzatoare o chestie. pe site-urile astea, teoretic pro-portocalii, se declara o gramada de lume dezamagita pana la lacrimi de Armaghedonul care vine asupra noastra, adus de Base, PDl si profi. si se jura mai toti, cu lacrimi de corcodil, ca nu mai voteaza pe portocalii.

lasam la o parte faptu ca un om care judeca mai mult decat o pastaie i-ar lua la injurat pe aia care au votat in unanimitate, in primul rand, marirea salariilor profilor. aia fiind cu adevarat inconstientii, daca e sa vorbim p-aia dreapta.

dar daca stau si numar, procentual, comentariile cu “Base si PDL m-au inselat, pe mine, cel mai mare Fanel al lui”, si “Mototoliceanu si-a spalat toate pacatele cu miscarea asta plina de demnitate, responsabilitate , dragoste de tzara & shit”, trag concluzia ca inainte de miscarea asta, Base avea cam la 80% din preferintele de vot, iar PDL-ul avea si el la fo 70%. ceea ce mi se pare cam greu de crezut.

mult mai plauzibila mi se pare explicatia ca frankesteinii si shoshonarii tineri liberali presteaza la greu, asa cum au primit indicatiile de partid de anul trecut, si anume sa ocupe forumurile.

Dane, stii ceva de treaba asta?

Citeste mai mult: Arhiva insemnari Octombrie 2008 >> Dracu – INTERZIS MINORILOR!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s