si acum?

postat de dracu in 2008-12-02 14:05

trecura si alegerile astea…

m-a uns la teapa pe care si-au luat-o pesedistii, trebuie sa recunosc. si mai ales Prostanacu, care deja se visa cum il sileste el pe Baselu sa-l puna prim ministru. vise taica, vise

cel mai probabil, Base va incerca sa ii aduca la guvernare pe PDL-isti si PNL-isti. Cu singura (sau principala) conditie din partea lui Base ca Manechinu sa dispara din scaunul de prim ministru.
nu pot sa cred ca Base ar putea fi atat de idiot ca, dupa cate a avut de tras, sa il puna inca o data pe sclavul lui Patriciu prim ministru. si daca il pune, il fut, s-a lins pe bot de vot din partea mea. inseamna ca-i atat de idiot incat nu merita sa-l votez.

De la PDL ma astept sa puna ca principala conditie numirea Monicai Macovei ca Ministru al Justitiei. ca d-aia le-am dat un vot (la camera derutatilor), nu pentru Talpes si Berceanu.
Un vot (la senat) au pierdut un vot de la mine, fix pentru culegerea tuturor rebuturilor din alte partide, si “adoptarea” lor. deci, daca la alegerile urmatoare PDL nu beleste ochii, o sa beleasca pula.

exista o parte buna a acestor alegeri:
am scapat de urmatorii:
WC Tudor cu Rromania lui Mare, Jiji cu turma lui de mioare, Matusa Norica, cretinul de Sergiu Andon, retardatul de Bolcas, porcul de Paunescu, hotzul de Pacuraru. si inca altii cativa, mai marunti.

exista si o parte nasoala:
n-am scapat de UDMR (pt ca unele pule cu urechi din Transilvania nu s-au dus la vot), desi ar fi fost frumos sa scapam si de poietul Marko (apropo, tovarasi unguri, poate il intrebati pe borfashul de Marko cand scrie poezelele alea pe care a incasat 1 miliard, da? ca trebuia sa le dea drumu de vro 2 ani pe piata).
din moment ce a disparut partidul sora (frate??) al UDMR, ar fi fost frumos sa dispara ambele, de manutza.

n-am scapat nici de Bombonel, nici de Felix, nici de Prostanac, nici de Manechin, nici de Guzgan, si de multi altii.

oricum, cert este ca noul sistem de vot FUNCTIONEAZA.
nu prea grozav, clar e loc de mult mai bine, dar iata ca deja a produs efecte. a maturat deja cativa, si o va face si mai incolo.
stiau ce stiau liberaloizii de tot il gandeau asa de mult, ca daca nu ii pocnea Base cu usa peste degete (referendumul) si acu votam tot pe liste. pentru ca, io-te surpriza dracu, unii liberaloizi deja au luat-o-n gura (Pacuraru, Norica), iar altora (Crin, Orban, Olteanu) deja li se cam falfaie pe la nas.

Citeste mai mult: Arhiva insemnari Decembrie 2008 >> Dracu – INTERZIS MINORILOR!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s