Razgandeanu descopera roata

postat de dracu in 2008-10-01 01:47

Sclavul lui Patriciu aflat pe pozitia cea mai inalta in stat a descoperit cu stupoare ca vaca aia de societate civila , plus curva de presa, aveau dreptate cand zbierau ca din gura de sarpe:

“bah curvelor bah, nu schimbati obiectivul ala pt care am jurat pe rosu in fata lu mama uie, ca ne trag aia la cur de ne zguduie”.

si anume obligatia pe care puliticienii romani si-au asumat-o, de buna voie si nesiliti de nimeni (right.. ) sa nu schimbe modalitatea de numire a procurorilor. si sa nu mai puna talpi procurorilor cand ii iau la intrebari pe coledzi.

ca dovada ca uie s-a cam sucarit (pe langa declaratiile la cald ale momentului), nea Razgandeanu s-o intors de la briuxsel cu mari usturimi in cur (si-o fi luat si alifie cu el oare??).

dupa care, o baga putin p-aia ca el nici usturoi n-a mancat, nici gura nu-i miroase a cacat, si ca de fapt bulangiu’ de parlament ar fi devina. ca si cum el ar fi stat pana acu cu cheptu epilat si gol in fata parlamentului, plangand in batista si batand din toculetze ca magarii aia sa nu schimbe legea. ca si cum nu ar fi fost si el, la fel ca restu labagiilor si parasutelor din parlament, doritor la maxim de a-i vedea pe procurori cu calusul in gura si catusele la maini. dupa care sa le explice ca tot ei (procurorri) sunt vinovati ca nu lupta impotriva coruptiei.

ca un bonus, parlamentarii va (ne?) mai trag o muie. ei vor ca DNA-ul sa puna mana pe ciocan, si sa mai faca repede niste probe, ca ei au judecat deja ce s-o trimis, si n-au tema pt acasa.

sa traiti bine bah. si sa nu va duceti la vot. lasati-ii tot p-astia, si sa va mai aud ca va plangeti de ei.
ca atunci strang si io mana de la mana pt o muie la adresa neamului roman (ca tot va place..).
ca-n bancu cu ursu, se pare ca de fapt voua chiar va place sa fiti fututi in cur.

p.s. Predoiu o fi fost cu Manechinu pe post de Alifie???

Citeste mai mult: Arhiva insemnari Septembrie 2008 >> Dracu – INTERZIS MINORILOR!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s