PNL-Patriciu, sau scurtul drum de la hotie la tradare

postat de dracu in 2008-10-14 21:26

iata, aflam din presa de astazi ca, desi NU SUNT BANI, si ca e criza, iar profesorii tre sa moara de foame mai departe, ca sa reziste economia, guvernul Troaca a cumparat masini.

ce masini? pai Loganuri, da la pret de Hummer.
pentru cine nu stie, la lansarea Hummer-ului, pretul de achizitie (en-detail, si nu en-gros, cum a cumparat guvernul Troaca) era de 60.000$/bucata. hai sa zicem ca e inflatie, si ca un Hummer mai nou a ajuns acu 80.000$. adica vreo 60.000E.
la banii astia, guvernul ar fi putut echipa Militia cu Hummer-uri cu echipamentul specific cu tot. (care la noi consta in statii radio, de fapt).

Guvernul Troaca a cumparat, din bani vostri, Loganuri proaste (vedeti comentariul intitulat “dotari…preturi…”) la cel mai mare pret (al Loganului) de piata. un Logan cu full options nu cred ca sare de 12.000E.
nici un discount, desi au fost cumparate sute de masini.
mergeti voi si spuneti ca vreti sa cumparati numai 10 buc, orice masina, si vedeti cu ce discounturi sar baietii.

lasand la o parte mistourile ca ar fi echipate Loganurile cu pricina cu cate un Terminator, sau cu cate 2 rachete Hellfire de caciula, sau au in portbagaj care un apartament cu 2 camere, realitatea e ca astia sunt bani FURATI de catre Guvernul Troaca din buzunarele noastre.

intr-o tara cu o Justitie functionala, si nu una facuta capra de catre aia cu bani si functii, maine ar cadea niste capete. si cel putin ministrul Troaca si-ar da demisia, sau ar fi demis. nu e cazul, stati linistiti.

sa ajungem si la partea cu tradarea.

Dinu Paturiciu, arhitectul care are PNL la lavaliera, si umbla cu pesedeaua in lesa, e in relatii mai mult decat calduroase cu URSS.
daca liberaloizii au uitat deja, le reamintesc faptul ca domnul si stapanul lor a fost IMPOTRIVA aderarii Romaniei la UE.
acelasi arhitect a sponsorizat (si) oficial dusmanul declarat al PNL de la alegerile din 2004. motiv pentru care, cel care a avut tupeul sa spuna adevarul (Boureanu) a fost dat afara din partid.
acelasi arhitect a vandut Rompetrol unei companii care “nu are nici o legatura cu Gazprom” (vezi pagina 5) . si anume Kazmunai. logic, nici Gazpom, nici Kazmunai, nu au absolut nimic de-a face cu KGB-ul, nu-i asa??? idiotilor…

Mototoliceanu, din inconstienta si durere in cur fata de romani, joaca fix cum ii canta Paturiciu. ce-i pas?, in fond, prin taxa pe care a bagat-o in folos propriu (aia de prima inmatriculare ), Mototoliceanu a scos bani frumosi pe pielea prostimii. aia care il voteaza acu in proportie de 20%, ca i-a marit pensia.

Astfel, Guvernul Troaca, cu al sau Mototoliceanu in frunte, submineaza cu consecventa gazoductul Nabucco (cititi si verificati informatii din comentariul “PSDPNL, Iar ne vindetzi Tradatorilor ??! “). mana in mana cu KGB-ul (Gazprom), care face fix acelasi lucru, dar in zona caspica.

si in cele din urma, Mototoliceanu, ca un caine turbat, divulga informatii si discutii SECRETE din CSAT.
pentru liberaloizi, asta inseamna Consiliul Suprem de APARARE (si nu tradare!!!!) al tarii.

boon, si hai sa vedem unde-i tradarea si inconstienta lui Mototoliceanu.
in afara de divulgarea unor discutii secrete din CSAT.

* varianta 1.
Base e paranoic.
si i se pare ca democratii aia din URSS au ceva cu noi. cand ei de fapt vor sa ne dea tezaurul inapoi, au fost trup si suflet langa noi cand am intrat in UE si in NATO, regreta si acum faptul ca ne-au luat jumate din Basarabia si Bucovina.

se pot supara dragalasii de sovietici ca Base e asa de paranoic, si gandeste asa de urat despre ei? si, de exemplu, sa aplice niste sanctiuni diplomatice, sau /si economice? io cre ca da.

Mototoliceanu e prost si tradator. pentru ca discutiile alea tot secrete sunt. si, pe langa faptul ca dauneaza imaginii tarii, actiunea lui poate avea si consecinte economice.

varianta 2.
Base NU E paranoic.
si isi aminteste ce-au sarit de cur in sus rusii cand am intrat in NATO si UE, isi aminteste ce a citit pe la istorie, ca rusii ne-au futut de ori de cate ori au avut ocazia. si ca URSS si KGB n-au murit, ci sunt bine sanatoase.

Planuri de a ataca Romania au fost facute din momentul cand Romania si-a anuntat intentia de a dera la NATO. si revizuite dupa sprijinul dat americanilor in Irak, si dupa amplasarea bazelor americane. sper ca nu ii credeti pe sovietici chiar atat de cretini, incat sa nu fi facut planuri.
deci, URSS, in mometul de fata, ESTE UN POTENTIAL DUSMAN al Romaniei. din punct de vedere militar.

Mototoliceanu e prost, tradator si criminal. pentru ca discutiile alea tot secrete sunt. si, pe langa faptul ca dauneaza imaginii tarii, actiunea lui poate avea si consecinte economice, militare si sociale.

iar daca vr-un cap de pula ar vrea sa-mi suge reze ca sovieticii n-ar face vreodata asa ceva, il fac pachet, si il trimit cu primu avion in Georgia.

Harasho, tovarishci?

p.s. muie lu Dacia. la primavara, cand mi-oi lua si io masina, Dacia sare de pe lista. imi iau orice altceva.

Citeste mai mult: Arhiva insemnari Octombrie 2008 >> Dracu – INTERZIS MINORILOR!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s