Onoarea lui Ciutacu? 5-10.000E. negociabil.

postat de dracu in 2008-11-28 12:46

in sfarsit, unii isi mai aduc aminte ce inseamna sa faci presa. de investigatie. si, de data asta, is cei de la hotzniuz.

nu ca ar fi fost mare secret ca jurnalistii nostri is de vanzare…
da era amuzant cum ii injura Ciutacu pe deontologii de pe partea ailalta a gardului, si el se dadea lebada. ete ca de fapt lebada e la fel de cioara ca si ailalti

deci, putem retine faptul ca a fost dovedit ca sunt de vanzare (cam scump acu, in prag de alegeri) urmatorii: Ciutacu, Gadea, Moraru, Cristoiu (mare caracter, zau..), laptopu.
cu siguranta unii au si simpatii si antipatii personale (exemplu, Ciutacu & Moraru vs Baselu).
da munca e munca, dom’le

avand in vedere ca si io, ca tot omu, am simpatii si antipatii personale, o sa insist pe cazul Ciutacu. pe Morar il las in grija celor de pe partea ailalta a gardului

* hotzniuz ofera 10.000E, hantenili sare la 20.000E. logic, in spiritul oricarei negocieri, pretul corect ar fi fost 15.000E.

acu, doar nu va imaginati ca Felix ii lasa toti banii lu Ciutacu, ca doar n-o fi prost. din aia 15.000E, Ciutacu nu cred sa ia mai mult de 5.000E, ca doar foloseste echipamentele antenelor, si n-are SRL propriu.
1/3 din suma mi s-ar parea pretul corect pt Ciutacu.
nah, daca il banuim pe Felix de generozitate debordanta (da de ce??), am putea presupune ca Felix isi pastreaza el numa o treime din suma, si ii da ciutacului restu de 10.000.
greu de crezut. parerea mea.

* se agreeaza majoritatea intrebarilor, cu grija de a-i lasa moderatorului ceva joc de glezne, ca sa nu se simta omu prea incorsetat, sa aiba si el impresia (pentru linistea lui sufleteasca) ca el e de fapt impartial, si nu danseaza fix cum i se canta. mai clipeste din cand in cand in mod absolut independent.

* intermediara zice ca ca nu vor fi probleme cu intrebarile incomode, bazandu-se pe faptul ca pana acum Ciutacu n-a iesit din schema, si a prestat docil tot ceea ce i s-a cerut (“Pana acum pot sa va spun ca nu au fost probleme”).

Ciutacu reactioneaza foarte palid, dupa parerea mea. ma rog, nici nu prea ar avea cum sa reactioneze ceva mai viole(n)t.

“Este foarte greu ca cineva de la marketing sa imi faca mie lista de invitati.”
sigur, pana la urma, nu da toata lumea 20.000E ca sa fie la TV, asa ca sunt de acord.

“Pot sa va spun ca, intr-un an de zile, din partidul liderului conservator Dan Voiculescu au aparut doar trei invitati. Cred ca asta spune mult.”
Just, asta spune faptul ca Felix a cerut sa apara 3 insi d-ai lui, care au aparut prompt.

Deci, invitatilor lui Ciutacu nu li se pretinde nici o suma de bani pentru a aparea in emisiune. nu li se pretinde de catre Ciutacu, ci de catre departamentul de Marketing.

Acu, sunt convins ca multi dintre invitati chiar nu platesc, si sunt chemati doar pentru notorietate. si totusi, cand o sa apara d-asti amai necunoscuti, sa stiti si voi de ce, cum si cat

deci, n-am aflat cat face constiinta lui TRU, dar am aflat cat face cea a lui Ciutacu.
asa cum ii spuneam mai demult (search for “dracu”) geniului pustiu Ciutacu, banui ca antenistii is muuuuuuuult mai ieftini decat TRU. spre cinstea lui (si surprinderea mea!), nu m-a cenzurat.

in incheire, referitor la “cinstea” PRO TV si TVR:
* la PRO TV au sunat persoana nepotriva (intentionat sau nu)
* la TVR treburile nu se rezolva cu cashu, ci cu telefoane la Sefu.

doar in cazu in care cei de la hotzniuz nu stiau treburile astea

p.s.
daca as fi in pantofii cu toc ai papusii de la Marketing (Mihaela Ungureanu), la ora asta as avea deja in buzunar un CD cu toate mailurile primite de la conducere (poate chiar si de la Ciutacu, daca a fost asa de fraier sa lase ceva in scris ) pe tema negocierilor electorale (nu sunteti asa de prosti sa credeti ca facea asta de capul ei, nu-i asa??).
si, avand in vedere ca va fi gasita tzap ispasitor, as cere o suma grasutza de bani, si un job in firmele felixului cu acelasi salariu, numa ca sa imi tin gura.

Citeste mai mult: Arhiva insemnari Noiembrie 2008 >> Dracu – INTERZIS MINORILOR!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s